péntek, április 19, 2024

Trending

Hasonlóak

Úgy tűnik, hogy létrejöhet a Pókverzum!

Nem kell nagy bátorság ahhoz, hogy kijelentsük, hogy a Marvel talán legnépszerűbb hőse Pókember. Lassan húsz éve annak, hogy bemutatták a Sam Raimi féle filmek első felvonását, ám mindenki kedvenc hálószövője azóta sem tűnt el, újabb és újabb filmekben tűnik fel, mi több, pár éve már a Marvel filmes  univerzumának oszlopos tagjaként teszi ezt.A Marvel fejesei egyértelműen számítanak Pókemberre a jövőben is, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a közelgő, harmadik film kapcsán több hírmorzsa is napvilágot látott az utóbbi pár hétben. Az egyik legmeglepőbb hír az volt, hogy Jamie Foxx visszatér Elektró szerepében. Az utóbbi pár nap legérdekesebb pletykája kétségkívül az, hogy Tom Holland mellett akár két másik Pókembert is láthatunk majd a vásznon. A Fandomwire értesülései szerint ugyanis már szinte biztos, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield is újból magára ölti az ikonikus jelmezt.

Egyelőre azért ne igyunk előre a medve bőrére, az viszont vitathatatlan, hogy az elmúlt hetek eseményei egyértelműen a Multiverzum behozatalát vetítik előre.


Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.