péntek, június 21, 2024

Trending

Hasonlóak

Már elérhető a Cherry az Apple Tv+-on

A Russo-fivérek szeretnek kísérletezni, ezért néha kilépnek a komfortzónájukból és olyan projekteket is bevállalnak, amik igen távol esnek a megszokott produkcióiktól. A Cherry című könyvből készült adaptációjuk pedig pontosan ebbe a kategóriába esik.

A történet főhőse a Tom Holland által alakított fiatal srác, aki éli átlagos mindennapjait, egészen addig, amíg szolgálatot nem vállal a háborúban. Ez pedig végérvényesen megváltoztat mindent, hiszen hazatérve, a katonákat gyakran sújtó poszttraumás stressz szindrómával kell megküzdenie. A srác élete gyakorlatilag darabjaira hullik, az alkohol- és drogproblémák mellett, pedig a bűn útjára is rálép.

Az előzetes kritikák elég vegyesnek bizonyultak, hiszen egyesek szerint jól átadta a mozi a hasonló helyzetű emberek tragédiáját, mások szerint azonban a Russo-fivérek nem tudtak mit kezdeni az alapanyaggal, és pár erősebb pillanaton kívül, nem működött a film, mint dráma.

A döntés tehát a mi kezünkben van, ugyanis mától, március 12-től világszerte elérhető a Cherry az Apple TV+-on.

Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.