fbpx
19.3 C
Budapest
csütörtök, június 17, 2021
KezdőlapSorozatKritikaRatched 1. évad (Ratched: Season 1, Netflix - 2020): Videokritika

Ratched 1. évad (Ratched: Season 1, Netflix – 2020): Videokritika

-

A Ratched egy igazán nagy falatnak bizonyult Ryan Murphy számára, akinek nem feltétlenül sikerült egy valóban félelmetes, végig feszült hangulatú sorozatot készítenie. Ennek ellenére azért voltak bőven jó elemek is, amik abszolút hűek voltak a rendező stílusához. Összességében nem bukott meg a koncepció, ám egyelőre távol áll attól, hogy akár egy lapon is említhessük az elődjével. Mivel lesz folytatás, az esélyt abszolút megkapja a következő évad is, és még az is lehet, hogy a mostaninál egy sötétebb, félelmetesebb folytatást láthatunk. Ha nem Ratched-nek hívnák a fő karaktert, ez lehetett volna akár egy következő Amerikai Horror Story évad is.

A Ratchedről készült írott kritikánkat pedig ezen a linken tudjátok elolvasni.

Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.
Hírdetés

KI NE HAGYD!

Zenével még az Európa-bajnokságok is emlékezetesebbek: 30 év Eb-himnuszai

Az UEFA Európa-bajnokságoknak 1992 óta van hivatalos dala, melyek rendszerint – a világbajnokságokhoz hasonlóan – a kontinensviadal megrendezése előtti hónapokban kerülnek nyilvánosságra. Ontják magukból...