fbpx
-2.1 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Kritikák Ratched 1. évad (Ratched: Season 1, Netflix - 2020): Videokritika

Ratched 1. évad (Ratched: Season 1, Netflix – 2020): Videokritika

-

A Ratched egy igazán nagy falatnak bizonyult Ryan Murphy számára, akinek nem feltétlenül sikerült egy valóban félelmetes, végig feszült hangulatú sorozatot készítenie. Ennek ellenére azért voltak bőven jó elemek is, amik abszolút hűek voltak a rendező stílusához. Összességében nem bukott meg a koncepció, ám egyelőre távol áll attól, hogy akár egy lapon is említhessük az elődjével. Mivel lesz folytatás, az esélyt abszolút megkapja a következő évad is, és még az is lehet, hogy a mostaninál egy sötétebb, félelmetesebb folytatást láthatunk. Ha nem Ratched-nek hívnák a fő karaktert, ez lehetett volna akár egy következő Amerikai Horror Story évad is.

A Ratchedről készült írott kritikánkat pedig ezen a linken tudjátok elolvasni.

Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.
Hírdetés

KI NE HAGYD!

Az aszfalt királyai (Ford v Ferrari – 2019) [Kritika]

A Le Mans-i 24 órás autóverseny a világon a legrégebben – egészen pontosan 1923 óta – megrendezett futam, amelynek volt egy nagyon emlékezetes, de...