szombat, május 18, 2024

Trending

Hasonlóak

Nyitási láz: így ünnepel a Marvel Studios

Az amerikai mozik nyitását ünnepelve a Marvel Studios egy rövid videót osztott meg, jó pár meglepetéssel.

Úgy tűnik, a tengerentúli filmszínházak is megnyitják végre kapuikat a moziba vágyódó tömegek előtt. A Marvel Studios egy ünnepi videóval készült a jeles napra.

A montázs azonban bőven többet tartalmaz az MCU eddigi pillanatainál, kapunk néhány jelenetet a közelgő Fekete Özvegy képsoraiból, felbukkan Shang Chi, de ami igazán érdekes, hogy most először nyerhetünk bepillantást az Örökkévalók anyagába is. Ezzel még nincs vége a rajongók hergelésének, a Marvel Kapitány folytatásának alcímét is felfedték, ami sejtelmesen mindössze The Marvels névre hallgat, valamint a Fekete Párduc egyelőre kérdéses folytatása a Wakanda Forever alcímet kapta.

Marvel
Black Panther Wakanda Forever logo. Kép: comicbook.com

Valószínűleg a közeljövőben többet is kapunk az Örökkévalók előzeteséből, és egy Pókember-trailer sem lenne váratlan a közeljövőben. 

Török Dániel
Török Dániel
Tizenéves korom óta foglalkoztatnak a különböző művészeti ágak. Leginkább a zenében érzem otthon magam, tizenöt éves korom óta játszom, azóta a legkülönfélébb hangszereken próbáltam ki magam: csellón, gitáron, ütősökön, szintetizátorokon. Stilisztikailag a metál áll legközelebb a szívemhez, de szívesen hallgatok és beszélek más stílusokról is. Szintén foglalkoztat a képregények világa, jelenleg több, mint ötszáz példányt számol a gyűjteményem. A hétköznapokban a színház világában munkálkodom, világosítóként.