A Paramount elhalasztotta a Top Gun: Mavericket

Az utóbbi időben egyre több film esik áldozatául a koronavírus-járványnak. Egyes alkotások forgatása leállt, míg a bemutatás előtt álló mozik premierjeit szépen sorjában elhalasztják. Úgy néz ki, hogy ez alól a Top Gun: Maverick sem kivétel , hiszen az eredetileg tervezett 2020. június 24-i premiert az év végéig halasztották. Ez azt jelenti, hogy kénytelenek vagyunk december 23-ig várni, hogy megtekinthessük Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) legújabb bevetését.A Paramount úgy néz ki követi a többi stúdió példáját, hiszen a Top Gunon kívül további két címének a bemutatóját is elcsúsztatta. Tehát nem érdemes várni se a Hang nélkül 2-őt, sem pedig a legújabb SpongyaBob mozit, a SpongyaBob: Spongya szökésbent, hiszen ezen filmek bemutató dátuma is tolódott. Szerencsére a fent említett két alkotás premierjének is meg van az új időpontja. A Hang nélkül folytatását 2020. szeptember 24-re, az új SpongyaBob mozit pedig 2020. július 31-re halasztották. Ezek az időpontok kizárólag az Amerikai mozikra vontakoznak, a magyar bemutató időpontokról egyenlőre nincs hírünk.

 

 

Friss

Star Wars: Thrawn-trilógia – Legendák – a legjobb történetek könyvajánló: Mindenki kedvenc Star Wars folytatása újra a boltokban!

Ezúttal kemény kötetes változatban jelent meg a Szukits gondozásában Timothy Zahn remekműve, a Thrawn-trilógia,...

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...

Hadik kritika (2023)

Képzeljük el, ahogy Rango, a kaméleon huszárruhát ölt, majd elkiáltja magát: „És most vágtatunk”....
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

Vérszemet kapott Nicolas Cage, saját Drakula-filmet akar

Hamarosan Drakula grófként láthatjuk Nicolas Cage-et a Renfield című vidám thrillerben, amelyben a címszereplő (Nicholas Hoult), aki a...

„Hollywood mára elmerült önmaga kényeztetésében” – mondja a sikerrendező

Miközben a nagy stúdiók igyekeznek biztosra menni, és sok esetben használt ötletekből építkező sorozatokban,...

Így lett vírusvideó a gyilkos robot tánca

Elárvul egy kislány, Cady, ám nagynénje, Gemma szerencsére robotmérnök és feltaláló, ezért összeszerkeszt neki...