A Paramount elhalasztotta a Top Gun: Mavericket

Az utóbbi időben egyre több film esik áldozatául a koronavírus-járványnak. Egyes alkotások forgatása leállt, míg a bemutatás előtt álló mozik premierjeit szépen sorjában elhalasztják. Úgy néz ki, hogy ez alól a Top Gun: Maverick sem kivétel , hiszen az eredetileg tervezett 2020. június 24-i premiert az év végéig halasztották. Ez azt jelenti, hogy kénytelenek vagyunk december 23-ig várni, hogy megtekinthessük Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) legújabb bevetését.A Paramount úgy néz ki követi a többi stúdió példáját, hiszen a Top Gunon kívül további két címének a bemutatóját is elcsúsztatta. Tehát nem érdemes várni se a Hang nélkül 2-őt, sem pedig a legújabb SpongyaBob mozit, a SpongyaBob: Spongya szökésbent, hiszen ezen filmek bemutató dátuma is tolódott. Szerencsére a fent említett két alkotás premierjének is meg van az új időpontja. A Hang nélkül folytatását 2020. szeptember 24-re, az új SpongyaBob mozit pedig 2020. július 31-re halasztották. Ezek az időpontok kizárólag az Amerikai mozikra vontakoznak, a magyar bemutató időpontokról egyenlőre nincs hírünk.

 

 

Friss

A szomorúság háromszöge kritika (Triangle of Sadness, 2022) – Mit tesz egy hajónyi gusztustalanul gazdag ember, amikor kitör a vihar?

Ha szatíra, akkor Ruben Östlund. A svéd rendező ismét odacsap egy kicsit a világnak...

Bosszúra készen kritika (Do Revenge, 2022 – Netflix): Van füle, meg farka, csak a törzse hiányzik

Nagyon sok jó vígjáték létezik, amit kár lenne kihagyni, de manapság már egyre kevesebb...

Ellenbacher Ibolya és Juhász Éva: Közel vagy című kiállításán jártunk a XV. Kerületi Kulturális Örökség Háza és Helytörténeti Gyűjteményben

A XV. Kerületi Kulturális Örökség Háza és Helytörténeti Gyűjtemény rendszerint időszaki kiállításokat is szokott...

Nincs baj, drágám kritika (Don’t Worry Darling, 2022) – Nem minden az, aminek látszik

A „Nincs baj, drágám!” című filmről, valószínűleg azok is hallottak, akiket annyira nem izgat...
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Mark Hamillről

Mark Hamill legismertebb szerepe valószínűleg élete végéig Luke Skywalker jedi lovag (majd későbbi mester...

Dühödt taxisok, robbanásveszélyes politikai krízis és 56-os golyózápor a Blokád új előzetesében

Alig több mint egy hónap múlva, október 20-án már a mozikban lesz látható az...

Tom Cruise mégsem távozik a Mission: Impossible-ből?

Eddig úgy volt, hogy a Mission: Impossible 7-8. része után Tom Cruise kiválik a szériából, Christopher McQuarrie rendezőnek...