Neil Patrick Harris is csatlakozott Nicolas Cage eddigi legfurcsább filmjéhez

Nicolas Cage pályafutása leginkább egy olyan hullámvasúthoz hasonlítható, amely hosszasan felfelé robog a csúcspont felé, majd rövid ideig megtorpan, hogy aztán függőlegesen zuhanjon a mélybe. Cage a kilencvenes években egyértelműen az A listás színészek közé tartozott, ám az ezredforduló után olyan alkotásokban vett részt több ízben is, amelyek finoman szólva is inkább a B kategóriás mozik táborát erősítette. Cage az utóbbi években feltűnt pár izgalmasabb vállalásban, ám egyik sem jelentett igazán nagy áttörést, amely újra komolyabban feltette volna Hollywood térképére.

Cage legújabb filmje talán egyben a legelborultabb is lesz egyben: Cage ugyanis önmagát fogja alakítani a filmben, akit arra kényszerítenek majd, hogy újra eljátssza régi, ikonikus szerepeit, miközben saját, fiatalabb éne is feltűnik, hogy elszámoljon a múltban hozott rossz döntéseivel. Az, hogy a valódi történetet mennyire fedi le a leírás, még nem tudjuk, de az biztos, hogy kellően őrült alkotás lesz.

Azt egy ideje tudjuk már, hogy Pedro Pascal is szerepet vállal majd, arról viszont csak most szereztek tudomást, hogy mindenki Barney-ja, Neil Patrick Harris is feltűnik majd a filmben, mégpedig Cage ügynökeként.

A filmet állítólag részben hazánkban is forgatták, melyet az is bizonyít, hogy Pascalt több rajongó is lencsevégre kapta, illetve maga a színész is több, Budapesten készült képet is megosztott a saját közösségi felületein.

A The Unbearable Weight Of Massive Talent a tervek szerint 2021 tavaszán kerül majd a mozikba.


ForrásDeadline

Friss

Star Wars: Thrawn-trilógia – Legendák – a legjobb történetek könyvajánló: Mindenki kedvenc Star Wars folytatása újra a boltokban!

Ezúttal kemény kötetes változatban jelent meg a Szukits gondozásában Timothy Zahn remekműve, a Thrawn-trilógia,...

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...

Hadik kritika (2023)

Képzeljük el, ahogy Rango, a kaméleon huszárruhát ölt, majd elkiáltja magát: „És most vágtatunk”....
Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.

Hasonlóak

Vérszemet kapott Nicolas Cage, saját Drakula-filmet akar

Hamarosan Drakula grófként láthatjuk Nicolas Cage-et a Renfield című vidám thrillerben, amelyben a címszereplő (Nicholas Hoult), aki a...

„Hollywood mára elmerült önmaga kényeztetésében” – mondja a sikerrendező

Miközben a nagy stúdiók igyekeznek biztosra menni, és sok esetben használt ötletekből építkező sorozatokban,...

Így lett vírusvideó a gyilkos robot tánca

Elárvul egy kislány, Cady, ám nagynénje, Gemma szerencsére robotmérnök és feltaláló, ezért összeszerkeszt neki...