Neil Patrick Harris is csatlakozott Nicolas Cage eddigi legfurcsább filmjéhez

Nicolas Cage pályafutása leginkább egy olyan hullámvasúthoz hasonlítható, amely hosszasan felfelé robog a csúcspont felé, majd rövid ideig megtorpan, hogy aztán függőlegesen zuhanjon a mélybe. Cage a kilencvenes években egyértelműen az A listás színészek közé tartozott, ám az ezredforduló után olyan alkotásokban vett részt több ízben is, amelyek finoman szólva is inkább a B kategóriás mozik táborát erősítette. Cage az utóbbi években feltűnt pár izgalmasabb vállalásban, ám egyik sem jelentett igazán nagy áttörést, amely újra komolyabban feltette volna Hollywood térképére.

Cage legújabb filmje talán egyben a legelborultabb is lesz egyben: Cage ugyanis önmagát fogja alakítani a filmben, akit arra kényszerítenek majd, hogy újra eljátssza régi, ikonikus szerepeit, miközben saját, fiatalabb éne is feltűnik, hogy elszámoljon a múltban hozott rossz döntéseivel. Az, hogy a valódi történetet mennyire fedi le a leírás, még nem tudjuk, de az biztos, hogy kellően őrült alkotás lesz.

Azt egy ideje tudjuk már, hogy Pedro Pascal is szerepet vállal majd, arról viszont csak most szereztek tudomást, hogy mindenki Barney-ja, Neil Patrick Harris is feltűnik majd a filmben, mégpedig Cage ügynökeként.

A filmet állítólag részben hazánkban is forgatták, melyet az is bizonyít, hogy Pascalt több rajongó is lencsevégre kapta, illetve maga a színész is több, Budapesten készült képet is megosztott a saját közösségi felületein.

A The Unbearable Weight Of Massive Talent a tervek szerint 2021 tavaszán kerül majd a mozikba.


SourceDeadline

Friss

Outer Range és Night Sky 1. évad kritika (Amazon Prime Video – 2022): Hasadékok az amerikai álom szövetén

A címben mindjárt két sorozatcím is szerepel, örömmel zavarom össze tehát az olvasót egy...

Tokyo Vice 1. évad kritika (2022): Bűnözés neonfényben

Ki lehet mondani, hogy a maffiáról közel mindent elmeséltek már. Mégis lehet újat mutatni,...

Szabó János emlék fragmentumai

Szabó János 1967-ben fejezte be tanulmányait a Képzőművészeti Főiskolán, ahol Barcsay Jenőtől, Konecsni Györgytől,...

Mindenki odavan a Top Gun: Maverickért

A cannes-i fesztiválon ötperces álló ovációval ünnepelték Tom Cruise új szuperprodukcióját, a Top Gun: Mavericket, a sztár pedig...
Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.

Hasonlóak

Mindenki odavan a Top Gun: Maverickért

A cannes-i fesztiválon ötperces álló ovációval ünnepelték Tom Cruise új szuperprodukcióját, a Top Gun: Mavericket, a sztár pedig...

Az utolsó Halloween-filmen, lehet, csodálkozni fognak a rajongók

Lehet, hogy Stephen King is bele fog kavarni az utolsó Halloween-filmbe, ezzel még kegyetlenebb véget...

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun: Maverickben

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres...