Négy új karakterposzter A Mandalorian sorozathoz

Október 30-án debütál a Disney+-on

A Disney négy új karakterposztert osztott meg A Mandalorian második évadához, melyen a főszereplő mandalori Din Djarin (Pedro Pascal), a Gyermek – köznyelven Baby Yodaként elhíresült cukiság –, Greef Karga (Carl Weathers) és Cara Dune (Gina Carano) látható.

A második évad ott folytatódik, ahol az első abbamaradt: Din Djarin a Gyermekkel keresztül-kasul átszeli a Galaxist, miközben Gideon Moff minden követ megmozgat, hogy megtalálja őket.  A második évad szereplőgárdája többek között olyan nevekkel bővült, mint Temuera Morrison (Jango Fett A klónok támadásából), Rosario Dawson (A száguldó bomba, Sin City), Katee Sackhoff (Csillagközi romboló), Michael Biehn (Terminátor) és Timothy Olyphant (Hitman – A bérgyilkos, A törvény embere).

A mindkét évadot jegyző Jon Favreau már bejelentette, hogy elkezdett dolgozni a harmadik évadon!

Közben már azt is tudjuk, hogy a régóta várt Kenobi-sorozaton még mindig gőzerővel dolgozik a Disney. Maga Obi-Wan, vagyis Ewan McGregor erősítette meg a Graham Norton Show-ban, hogy a forgatást 2021 márciusában kezdik. A tervek szerint az egyelőre cím nélküli Kenobi-sorozat mindössze egy évadból fog állni és a Disney+-ra érkezik 2022-ben.

Mandalorian
Forrás: Deadline

A Disney+ egyelőre nem elérhető Magyarországon, és nagyon úgy tűnik, hogy hozzánk – ahogy más Kelet-Európai országba is – csak 2021-ben tör be a streaming szolgáltató. De addig is reménykedjünk, hogy minél hamarabb megérkezik!

ForrásDisney

Friss

Dalra fakad az Átjáróház

Egyre inkább kirajzolódik a mozirajongók előtt, hogy miért lesz kihagyhatatlan film a decemberben a...

Brahmāstra: Első rész – Shiva kritika (Brahmāstra: Part One – Shiva, 2022 – Disney+): Szuperhős mozi indiai módra

Az indiai filmek temperamentuma mindig irigylésre méltó, zenés és táncos jelenetekkel tarkított romantikus alkotásokról...

A csoda kritika (The Wonder – 2022, Netflix): Florence Pugh egy csoda

Florence Pugh egyértelműen napjaink egyik legtehetségesebb színésznője. A csoda című kosztümös thriller már elérhető...
Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.

Hasonlóak

A szolgálólány meséjének 5. évada szeptember 15-én érkezik az HBO Maxra

June-nak szembe kell néznie Waterford parancsnok megölésének következményeivel, miközben azzal küzd, hogy újra meghatározza...

Sárkányok háza – bárki nevelhet saját sárkányt a DracARys appal

A Sárkányok háza című új, saját gyártású sorozat augusztus 22-i premierjére készülve az HBO Max ugyanis...

Megvan a Rick és Morty hatodik évadának premierdátuma

A felnőtteknek szóló animációk műfajában élenjáró Adult Swim csatorna bejelentette, hogy a kétszeres Emmy-nyertes Rick...