csütörtök, május 23, 2024

Trending

Hasonlóak

Négy új karakterposzter A Mandalorian sorozathoz

A Disney négy új karakterposztert osztott meg A Mandalorian második évadához, melyen a főszereplő mandalori Din Djarin (Pedro Pascal), a Gyermek – köznyelven Baby Yodaként elhíresült cukiság –, Greef Karga (Carl Weathers) és Cara Dune (Gina Carano) látható.

A második évad ott folytatódik, ahol az első abbamaradt: Din Djarin a Gyermekkel keresztül-kasul átszeli a Galaxist, miközben Gideon Moff minden követ megmozgat, hogy megtalálja őket.  A második évad szereplőgárdája többek között olyan nevekkel bővült, mint Temuera Morrison (Jango Fett A klónok támadásából), Rosario Dawson (A száguldó bomba, Sin City), Katee Sackhoff (Csillagközi romboló), Michael Biehn (Terminátor) és Timothy Olyphant (Hitman – A bérgyilkos, A törvény embere).

A mindkét évadot jegyző Jon Favreau már bejelentette, hogy elkezdett dolgozni a harmadik évadon!

Közben már azt is tudjuk, hogy a régóta várt Kenobi-sorozaton még mindig gőzerővel dolgozik a Disney. Maga Obi-Wan, vagyis Ewan McGregor erősítette meg a Graham Norton Show-ban, hogy a forgatást 2021 márciusában kezdik. A tervek szerint az egyelőre cím nélküli Kenobi-sorozat mindössze egy évadból fog állni és a Disney+-ra érkezik 2022-ben.

Mandalorian
Forrás: Deadline

A Disney+ egyelőre nem elérhető Magyarországon, és nagyon úgy tűnik, hogy hozzánk – ahogy más Kelet-Európai országba is – csak 2021-ben tör be a streaming szolgáltató. De addig is reménykedjünk, hogy minél hamarabb megérkezik!

Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.