vasárnap, április 21, 2024

Trending

Hasonlóak

Már forog a The Boys 3. évadja

Az Amazon népszerű szuperhős szatírája nem sokkal a második évad záróepizódja után máris pályára állította a harmadik évad előkészületeit. Eric Kripke, Garth Ennis és Darick Robertson képregénysorozatán alapuló szériája 2019-ben csattant be a streamingkínálatba és hamar nagy népszerűségre tett szert. A szatirikus alapkoncepció szerint a világot uraló beképzelt, gőgös és hataloméhes anti-szuperhősöket Billy Butcher és renegát csapata igyekszik „megleckéztetni”.

Az Amazon hivatalos Twitter-oldala egy humoros képpel jelentette be a nagy hírt. Laz Alonso, Karl Urban, Anthony Starr és Jack Quaid maszkban repülnek, valószínűleg már a forgatási előkészületekre.


Anthony Starr egyébként szintén egy képpel hirdette Instagram-oldalán, hogy visszatér a jól ismert szőke sérójához Homelander szerepében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antony Starr (@toni.starr) által megosztott bejegyzés


Elméletileg szeptemberig eltart majd a forgatás, így talán van arra esély, hogy még az év végén kijöhet az új évad, de az igazán biztos az, hogy jövő szilveszterkor az újév mellett a The Boys harmadik évadját is ünnepelhetik a rajongók.

Érsek Ádám
Érsek Ádám
Üdv a fedélzeten! A filmek világa már akkor elragadott, amikor még azt hittem, hogy a filmeket apró emberek csinálják élőben a televízióban. A film számomra egy lelki utazás, szenvedély és hivatás. Azért munkálkodom, hogy minél többekkel megosszam azokat a csodákat, amik a képernyőn nyújtózkodnak felém.