hétfő, május 20, 2024

Trending

Hasonlóak

Ma éjfélkor új albumot jelentet meg Taylor Swift

Taylor Swift bejelentette, hogy december 10-én, csütörtökön, azaz ma éjfélkor új albumot jelentet meg Evermore címmel, amit a legutóbb kiadott, a 2021-es Grammy-díjátadón öt jelölést begyűjtő Folklore című album „testvérlemezének” szán. Az új lemez Willow című számához videoklip is érkezik majd.Az új albumban szintén közreműködik a Folklore társírója és társproducere, Jack Antonoff, Aaron Dessner – a The National zenésze – és „WB” William Broad álnéven Taylor Swift nemrég bejelentett párja, Joe Alwyn.

A meghirdetett zenei listában többek mellett hallható lesz No Body, No Crime címmel egy kollaboráció Haimmel, egy duett Bon Iverrel, és a Coney Island című szám is, amelyben a The National mint Swift háttérzenekara szerepel.

Bár az énekesnő említette egy korábbi interjúban, hogy dalokat ír, a hír Swift belsőbb köreit is meglepetésként érte, hiszen semmi jel nem utalt arra, hogy mihamar egy új album születik.

Az énekesnő csütörtök reggel közösségimédia-felületein ismertette a lemez keletkezésének körülményeit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Taylor Swift (@taylorswift) által megosztott bejegyzés


„Egyszerűen fogalmazva, egyszerűen nem tudtuk abbahagyni a dalok írását. Költői módon megfogalmazva olyan érzés volt, mintha a folklórerdő szélén állnánk és választhatnánk aközött, hogy visszafordulunk vagy tovább utazunk ebbe a rengetegbe. Úgy döntöttünk, hogy beljebb hatolunk az erdőben.”

A bejegyzések után mesélt az album részleteiről: „13 éves korom óta izgatott, hogy majd egyszer betöltöm a 31-et, mert ez a szerencseszámom visszafelé, ezért akartalak most ezzel meglepni titeket” – írta rajongóinak. „Mindannyian olyan gondoskodóak, támogatóak és figyelmesek voltatok a születésnapomon, ezért úgy gondoltam, adok nektek valamit cserébe! Azt is tudom, hogy ez az ünnepi szezon a legtöbbünk számára magányos lesz, és ha van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan a zenét választja arra, hogy szerettei hiányával megbirkózzon, ez az album nekik szól.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Taylor Swift (@taylorswift) által megosztott bejegyzés


Az Evermore standard kiadásában 15 szám lesz majd hallgató, de a deluxe kiadás a right where you left me és az it’s time to go című számokkal kiegészülve 17 dalt foglal majd magába.


Érsek Ádám
Érsek Ádám
Üdv a fedélzeten! A filmek világa már akkor elragadott, amikor még azt hittem, hogy a filmeket apró emberek csinálják élőben a televízióban. A film számomra egy lelki utazás, szenvedély és hivatás. Azért munkálkodom, hogy minél többekkel megosszam azokat a csodákat, amik a képernyőn nyújtózkodnak felém.