péntek, április 19, 2024

Trending

Hasonlóak

Jordan Peele készítheti el a Rémségek háza remake-et

A horror zsáner szerelmesei mindig örömmel fogadják, ha egy olyan rendező vág bele egy filmbe a műfajon belül, akiknek neve valamilyen szinten a minőséggel nevezhető egy lapon. Jordan Peele pedig abszolút az egyik kapitánya az újhullámos horror-rendezők zászlóshajójának. A rendező a Tűnj el! és a Mi című alkotásaival bebizonyította, hogy igenis lehet minőségi, igazi értékekkel rendelkező alkotást készíteni a műfajon belül.

A napokban szivárgott ki a hír, miszerint az 1991-es Rémségek háza című Wes Craven-moziból szeretne egy modern, újragondolt változatot gyártani a rendező.A 91-es horrorszatíra egy fiúról és két tolvajról szól, akik egy értékes érmegyűjtemény ellopása miatt törnek be a Robesons-család házába, ám amit ott találnak, arra a legszörnyűbb rémálmaikban sem számítottak.

Peele nem kizárt, hogy ismét kollaborál Win Rosenfeld forgatókönyvíróval, akivel a jövőre bemutatásra kerülő Kampókéz remaken dolgoztak együtt. A remake gondolata egyébként már magának Wes Craven-nek is eszébe jutott, ám sajnos a halála miatt ebből már nem valósulhatott meg semmi.


Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.