csütörtök, május 23, 2024

Trending

Hasonlóak

Hivatalos: forog az Aquaman 2 és már a címet is tudjuk

A 2018-as Aquaman-mozi Jason Momoa főszereplésével a sikeresebb DC-filmek közé tartozik: 65 és 74 százalékon áll a Rotten Tomatoas-on, és világszinten több mint 1 milliárd dollár bevételt termelt.

A folytatás nem volt kétséges, ám bizonyos körülmények, pontosabban a Merát alakító Amber Heard miatt akadtak problémák: miután Amber és Johnny Depp válása és pere bejárta a világsajtót, az igencsak megtépázta Depp hírnevét és szakmai elismerését, ezért a Warner Bros. kirúgta legjövedelmezőbb szerepéből, a Legendás állatok és megfigyelésük készülő, harmadik részéből. A rajongók és a Deppet támogatók ezután petíciót intéztek a színésznő ellen, hogy ha már a Warner nem akar az „asszonyverő” Deppel dolgozni, akkor a „hazug” Amberrel se akarjon, távolítsák el a készülő Aquaman-filmből. Ám Heard egy áprilisi Instagram-bejegyzésében Mera-parókában posztolt képet a forgatás helyszínéről, megerősítve, hogy a petícióval semmit nem értek el.

Azóta csend volt, de James Wan rendező most megosztotta Instagramján, hogy a készülő film az Aquaman and the Lost Kingdom címet kapta, ami az Aquaman és az elveszett királyság címen futhat majd hazánkban. Momoa és Heard mellett visszatér majd Dolph Lundgren, Nicole Kidman, Willem Dafoe és Patrick Wilson is.
A film tervezett bemutatója: 2022. december 22.

Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.