A Pókember: Nincs hazaút és a Morbius is érkezik az HBO Max szolgáltatásra 2022-ben

Hbo Max
HBO Max fejléc

A kiterjesztett megállapodással rengeteg extra tartalmat kínál majd a március 8-án induló HBO Max szolgáltatás.

Az HBO Max mai sajtóközleménye alapján hazánkban is elérhetővé válnak bizonyos Sony filmek a március 8-án itthon is startoló streaming szolgáltatás felületén. Ezt egy, már létező megállapodás kiterjesztésének keretében szolgáltatja a WarnerMedia és a Sony Pictures Televison és olyan filmeket is magában foglal, mint a Pókember: Nincs Hazaút, Venom 2: Vérontó, Szellemírtók: Az örökség, és rengeteg egyéb exkluzív tartalom.

A hivatalos sajtóközlemény így szól:

A mai napon a Sony Pictures Television és a WarnerMedia bejelentette, hogy Közép-Kelet-Európára is kiterjeszti partneri együttműködését, amelynek értelmében a régióban a Sony Pictures Entertainment („SPE”) hamarosan érkező nagyjátékfilm-kínálatának egyes címei kizárólag az HBO csatornáin, illetve az HBO Max streamingfelületén válnak nézhetővé.

A válogatás az SPE legnagyobb és legjobban várt jelenlegi kasszasikereit tartalmazza, köztük a „Venom 2. – Vérontó”, a „Szellemirtók – Az örökség”, az „Uncharted”, a „Morbius” és a „Pókember: Nincs hazaút” című filmeket. A kínálat részét képezik továbbá olyan, pozitív kritikai visszhangot kiváltó filmek is, mint a „Karácsonyi meglepi”, „A törött szívek múzeuma”, a „Monster Hunter – Szörnybirodalom” és „Az apa”, valamint számos cím a legnépszerűbb SPE franchise-ok közül, többek között a „Hotel Transylvania” sorozat, a „Nyúl Péter” és a „Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő”, a „Pókember: Hazatérés”, a „Pókember: Irány a Pókverzum!”, „A csodálatos Pókember 1 & 2’” és a „Jumanji – Vár a dzsungel”.

A filmekre és televíziós sorozatokra vonatkozó megállapodás Közép-Kelet-Európa területeire terjed ki, és a fenti SPE-címeket Lengyelországba, Csehországba, Szlovákiába, Magyarországra, Romániába és az adriai régióra hozza majd el. Az HBO Max március 8-án váltja le az HBO GO-t a régióban.

HBO Max
HBO Max hamarosan kis hazánkban is

Mark Young, a Sony Pictures Television EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régiójának hálózatokért és forgalmazásért felelős ügyvezető alelnöke elmondta: „Most, hogy az iparág kifelé tart a világjárványból, fantasztikus dolog, hogy ennek a Közép-Európa egészére vonatkozó, kiterjesztett megállapodásnak köszönhetően megszilárdíthatjuk a kapcsolatunkat partnerünkkel, a WarnerMediával. Ez nagyszerű módot kínál arra, hogy az SPE mozifilmjeinek és televíziós sorozatainak széles skáláját mutathassuk be, köztük kínálatunk legnagyobb és legjobban várt új címeit is.

Sony logo

Hannes Heyelman006E, a WarnerMedia EMEA régiójának programszerkesztésért felelős ügyvezető alelnöke hozzátette: „Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a család minden tagja számára elsőrendű szórakozást biztosítsunk HBO-csatornáinkon és streamingfelületünkön, az HBO Maxon. A Sony Pictures Televisionnal kötött kiterjesztett együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy gazdag, változatos és lebilincselő kínálatunk részeként még fantasztikusabb filmeket tegyünk elérhetővé a közönség számára.”

Az HBO Max március 8-án indul hazánkban.

Friss

Viking dráma a javából: Az Északi kritika (The Northman – 2022)

Robert Eggers már első mozijával feltette magát a filmezés térképére. A 2015-ös A Boszorkány...

Az utolsó Halloween-filmen, lehet, csodálkozni fognak a rajongók

Lehet, hogy Stephen King is bele fog kavarni az utolsó Halloween-filmbe, ezzel még kegyetlenebb véget...

Gerlóczy Sári: Társas mező című kiállításán jártunk a Fugában

Gerlóczy Sári ecsettel a kezében mutatja meg mindennapi gondjait és problémáit. Az emberek társas...

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun: Maverickben

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres...
Török Dániel
Török Dániel
Tizenéves korom óta foglalkoztatnak a különböző művészeti ágak. Leginkább a zenében érzem otthon magam, tizenöt éves korom óta játszom, azóta a legkülönfélébb hangszereken próbáltam ki magam: csellón, gitáron, ütősökön, szintetizátorokon. Stilisztikailag a metál áll legközelebb a szívemhez, de szívesen hallgatok és beszélek más stílusokról is. Szintén foglalkoztat a képregények világa, jelenleg több, mint ötszáz példányt számol a gyűjteményem. A hétköznapokban a színház világában munkálkodom, világosítóként.

Hasonlóak

Az utolsó Halloween-filmen, lehet, csodálkozni fognak a rajongók

Lehet, hogy Stephen King is bele fog kavarni az utolsó Halloween-filmbe, ezzel még kegyetlenebb véget...

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun: Maverickben

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres...

Skandináv filmek a cannes-i programban és a Vertigo hazai megjelenésében!

A világ legrangosabb filmfesztiválja, az ’A’ kategóriás Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában három skandináv film...