hétfő, május 20, 2024

Trending

Hasonlóak

Hannibal is csatlakozik az Indiana Jones 5. stábjához!

Beindult a marketinggépezet az Indiana Jones háza táján. 

A héten már nyilvánosságra hozták, hogy Harrison Ford mellett az Emmy- és Golden Globe-díjas Phoebe Waller-Bridge (Solo: Egy Star Wars történet; Bolhafészek) is szerepet kap a népszerű régészprofesszor lezáró kalandjában, most pedig már az is biztos, hogy a Hannibal Lectert és az új Grindelwaldot alakító Mads Mikkelsen is csatlakozik a stábhoz.

Indiana Jones
Mads Mikkelsen és Phoebe Waller-Bridge

A forgatókönyvet Jonathan Kasdan (Solo: Egy Star Wars történet) írja. Hogy Indy ezúttal milyen kalamajkába keveredik, még nem tudni, ahogy azt sem, hogy a 4. részben megismert és újabban a botrányairól híres Shia LaBeouf szerepel-e majd a filmben.  

Indiana Jones
Harrison Ford és Steven Spielberg. Kép: abcnews

Bár az első négy Indiana Jones-filmet Steven Spielberg rendezte, az egyelőre címnélküli 5. részben James Mangold (Logan – Farkas; A nyughatatlan) veszi át a stafétabotot, Spielberg producerként vesz részt a munkálatokban. A zenét ezúttal is John Williams szerzi. 

A premiert 2022. július 29-re tűzték ki. 

Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.