George Clooney véleményezte Tom Curise Covid-19-es kiakadását

George Clooney úgy nyilatkozott, hogy megérti Tom Cruise indokát, amiért rendre parancsolta a Mission Impossible 7 stábját, miután valakik megszegték Covid-19-re vonatkozó előírási szabályokat. Ugyanakkor hozzátette, hogy a színész kiakadásának a modora nem az ő stílusa.

A népszerű filmes a Netflixen december 23-án debütáló Az éjféli égbolt (The Midnight Sky) című filmjét népszerűsítette Howard Stern műsorában, amikor is szóvá tette, hogy vegyes érzései vannak, hiszen amellett, hogy jogosnak ítéli meg a történteket, a stáb leteremtésének stílusával és módjával nem ért egyet.

„Nem reagálta túl, mert ez egy probléma” – felelte George Clooney Stern kérdésére. „Van egy barátom, aki rendezőasszisztens és egy másik TV-s produkcióban dolgozik, ott is felmerültek hasonló problémák.”

Miközben Cruise-t az utóbbi időben sokan dicsérik, amiért komolyan veszi és szigorúan betartatja a vírushelyzet miatt bevezetett biztonsági intézkedéseket, mégis sokan kritizálják kijelentései agresszív hangnemét. Clooney azt is bevallotta, hogy nem valószínű, hogy ezt a fajta megközelítést választaná, ha hasonló szituációba keveredne.

„Biztosan nem így csináltam volna. Biztosan nem emeltem volna ki embereket, ilyen módon. Trükkös ez, mert hatalmi pozícióban vagy. Felelős vagy mindenkiért és ebben nagyon igaza van.” – mondta. „Ha leállítják a produkciót, nagyon sok ember el fogja veszíteni a munkáját. Az embereknek ezt meg kell érteniük és felelősségteljesen kell viselkedniük. Egyszerűen csak nem az én stílusom ilyen formán egzecíroztatni az embereket.”

„Nem feltétlenül segít, ha az embereket így kezeljük, de nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a stílusa” – folytatta Clooney. „Az emberek, akik ott voltak a forgatáson, biztos többet tudnának mondani. Értem, miért tette és igaza is van, csak azt nem tudom, hogy én vajon így csináltam volna, ennyire személyeskedően. De nem ismerem a körülményeket, elképzelhető, hogy nem ez volt az első eset és már 10 vagy 15 alkalommal ezelőtt is megtörtént már ugyanez.”

A Mission Impossible forgatását egyszer már leállították Olaszországban a koronavírus-járvány miatt. Azóta a munka ismét beindult és Londonban zajlik.


SourceDeadline

Friss

Az utolsó Halloween-filmen, lehet, csodálkozni fognak a rajongók

Lehet, hogy Stephen King is bele fog kavarni az utolsó Halloween-filmbe, ezzel még kegyetlenebb véget...

Gerlóczy Sári: Társas mező című kiállításán jártunk a Fugában

Gerlóczy Sári ecsettel a kezében mutatja meg mindennapi gondjait és problémáit. Az emberek társas...

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun: Maverickben

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres...

Olescher Tamás: Az igazságnak és a szeretetnek című kiállításán jártunk

Olescher Tamás festő, népművelő emlék kiállítását a Műcsarnokban láthatjuk. A tárlat körülbelül harminc éves...
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

Az utolsó Halloween-filmen, lehet, csodálkozni fognak a rajongók

Lehet, hogy Stephen King is bele fog kavarni az utolsó Halloween-filmbe, ezzel még kegyetlenebb véget...

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun: Maverickben

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres...

Skandináv filmek a cannes-i programban és a Vertigo hazai megjelenésében!

A világ legrangosabb filmfesztiválja, az ’A’ kategóriás Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában három skandináv film...