szerda, június 12, 2024

Trending

Hasonlóak

Folytatást kap végre a zseniális Dorohedoro, vagyis jön a második évad

A Dorohedoro anime hivatalos weboldala kedden bejelentette, hogy készül a folytatás és egy hivatalos plakátot is kaptunk. A Q Hayashida, fantasy-kaland mangáját adaptáló folytatás premierjét elsőkörben a streaming platformokra szánják. Az első évadért a tehetséges MAPPA animációs stúdió felelt és 12 epizódot gyártottak le hozzá, ami 2020 telén került adásba, vagyis idestova négy éve várunk a második évadra.

A Netflix 2020 januárjában streamelte az animét Japánban, majd az év májusában világszerte. A második limitált kiadású Blu-ray hat rövid epizódot tartalmazott 2020 júniusában. A Dorohedoro manga eredetileg a Spirits Zoukan Ikkiben debütált 2000 novemberében, amely később Monthly Ikki névre, majd 2015 márciusában HiBaNa-ra váltott, mivel az előző év szeptemberében az leállította a sorozatgyártást. A manga ezután 2017 novemberében átkerült a Gessanhoz – amikor a HiBaNa az év augusztusában beszüntette a működését – és 2018 szeptemberében sajnos véget ért. A Shogakukan 2018 novemberében adta ki a huszonharmadik és egyben utolsó kötetet, vagyis a második évadhoz van alapanyag.

Dorohedoro második évad hír
forrás: https://twinfinite.net/
Sándor Viktor
Sándor Viktor
Sziasztok Viktor vagyok! Gyerekkoromban talán 13 évesen egy éjszaka 8 óra után is fent maradtam és kapcsolgattam az adások között és egy olyan csatornára kapcsoltam ami megváltoztatta az életemet. Ennek a csatornának a neve Animax volt és teljesen elvarázsolt az a keleti animációs sorozat amit láttam rajta, ennek a címe pedig Kiddy Grade volt és azóta 11 év alatt anime szívem és manga lelkem lett. Írni mindig is szerettem volna mert úgy éreztem, hogy vannak olyan érzéseim, amiket papírra vagy billentyűzetre vagy egy írógépre szeretnék vetni. Ez mindig is bennem volt, de egészen mostanáig nem volt rá lehetőségem. Ez most megváltozott úgyhogy itt vagyok.