vasárnap, június 23, 2024

Trending

Hasonlóak

Anime adaptációt kap az Elf-san wa Yaserarenai manga

Az Elf-san wa Yaserarenai című manga, anime adaptációt kap valamikor 2024-ben. Már a hivatalos weboldalát is megkapta a mű. Ma pedig bejelentették a főszereplőket és kaptunk egy hivatalos plakátot is. Egyelőre nem tűnik egy izgalmas és érdekes animének, hiszen csak egy elf lánykáról szól, aki sokat eszik, de erről majd később.

A főszereplő lánykánkat Erufuda-nak hívják, a szinkron színésze pedig Itou Ayasa lesz, akit olyan híres animékből ismerhettek, mint a Goblin Slayer vagy az Arifureta, bár ez egy eléggé trash animem, de megvan a saját rajongótábora ennek is. A manga írója és rajzolója Akita Shoten, aki 2016 decemberében kezdte el rajzolni vígjáték fantasy mangáját és egészen 2021 májusáig a Web Comic Gumban adták ki. Aztán 2021 novemberében kiadták a nyolcadik és egyben utolsó kötetet is Shin Elf-san wa Yaserarenai címmel, szóval viszonylag sikeresnek számít. A folytatását Plus-Sized Elf: Second Helping! címmel 2021 novemberében kezdték el a Dokodemo Young Champion magazinban. A második mangakötet 2023 februárjában jelent meg, míg a harmadik kötet a tervek szerint január 18-án jelenik meg.

A Seven Seas Entertainment 2017 novemberében és 2023 márciusában licencelte a mangát és annak folytatásait. Az eredeti manga nyolcadik és egyben utolsó kötete 2022 decemberében jelent meg. Aztán még is jött a folytatás. Ennek az első kötete 2023 szeptemberében jelent meg, a második kötet pedig február 20-án fog megjelenni. Mostanra kimondhatjuk, hogy ez egy sikeres manga és az írója is tehetséges, hiszen nem jelenne meg valahonnan folyamatosan egy a folytatás és nem licenszelték volna a történetét.

A sztori szinapszisa úgy szól, hogy: Naoe-kun egy masszőr, aki átlagos unalmas munkanapja végeztével hazafelé sétál, amikor egy meglehetősen furcsa nőszeméjjel találja szemben magát. Ennek a kedves hölgynek smaragd színű szeme van, hegyes füle és elmondása szerint egy erdőben nevelkedett, vagyis minden arra utal hogy ő egy elf kivéve egy dolgot a duci testét. Elmondása szerint hogy elhagyta a világát és a mi világunkban éhségében egy kukából lakmározva talált egy fél hamburgert és azóta él-hal a gyorsételekért. Naoe-kun vajon segíthet-e, ennek a szeretetre méltó elf lánynak lefogyni és visszajutni a saját világába? Hát…számomra nagyon sótlan animének tűnik, de ha poénosra tudják venni, akkor lehet sokat fogunk nevetni rajta. Reméljük így is lesz.

Anime adaptációt kap az Elf-san wa Yaserarenai manga hír
Forrás : https://www.reddit.com/r/TwoBestFriendsPlay/comments/1977vg4/official_announcement_for_elfsan_wa/
Sándor Viktor
Sándor Viktor
Sziasztok Viktor vagyok! Gyerekkoromban talán 13 évesen egy éjszaka 8 óra után is fent maradtam és kapcsolgattam az adások között és egy olyan csatornára kapcsoltam ami megváltoztatta az életemet. Ennek a csatornának a neve Animax volt és teljesen elvarázsolt az a keleti animációs sorozat amit láttam rajta, ennek a címe pedig Kiddy Grade volt és azóta 11 év alatt anime szívem és manga lelkem lett. Írni mindig is szerettem volna mert úgy éreztem, hogy vannak olyan érzéseim, amiket papírra vagy billentyűzetre vagy egy írógépre szeretnék vetni. Ez mindig is bennem volt, de egészen mostanáig nem volt rá lehetőségem. Ez most megváltozott úgyhogy itt vagyok.