vasárnap, április 21, 2024

Trending

Hasonlóak

Feloszlott a Daft Punk

A Daft Punk, akiknek sok népszerű dance és pop számot köszönhetünk, feloszlott. Egy 8 perces videóval jelentették ezt be, ami a 2006-os Electroma című filmükből egy részlet.

A Daft Punk-ot Thomas Bangalter és Guy-Manuel de Homem-Christo alakította meg 1993-ban. Az első albumuk 1997-ben jelent meg Homework címmel, amin olyan híres számok voltak, mint az Around the World, vagy a Da Funk. A második, 2001-es albumuk, a Discovery pedig olyan slágereket tartogatott, mint a Harder, Better, Faster, Stronger és a One More Time. A harmadik albumuk, a Human After All és a Tron:Legacy filmzenéjének elkészítése pedig bebetonozta őket a köztudatba. A leghíresebb számuk viszont valószínűleg a 2013-as Get Lucky Pharrell Williams közreműködésében.

Saját zenéiken kívül még Kanye West-nek is besegítettek a Yeezus-on, valamint nekik köszönhetjük a the Weeknd 2016-os Starboy-át és I Feel It Coming-ját.

Íme a búcsúzó videójuk:

 

Rigó Péter
Rigó Péter
Sorsfordító volt, amikor gyerekként megnéztem a Donnie Darko-t, és amikor először elindítottam az Underground 2-t. Innentől kezdtek el igazán érdekelni a filmek és a zenék. Azóta nem telik el nap anélkül, hogy ne néznék vagy hallgatnék valami újat.