Érdekes titkokat fedett fel Ryan Reynolds a Deadpool 3 kapcsán

Ryan Reynoldstól nem idegen az irónia: hasonlóan az általa játszott Deadpool karakteréhez, maga a színész sem kíméli a körülötte lévőket. Ezért aztán már megszokottak tőle (a jó ügyek mellett való kiállás mellett) a tréfálkozós, szarkasztikus és kicsit sem komolyan vehető közösségi médiás posztok.

Ám a 2021. január 28-án közzétett bejegyzésében amellett, hogy kiállt a mentálhigiéniás segítségre szoruló emberek mellett, elejtett pár ironikus szót a Deadpool 3 kapcsán. Ami ugyebár a színészt ismerve lehet féligazság vagy akár néphülyítés is. Mindenesetre amennyiben van valóságalapja annak, amit írt, elég érdekes dolgokra számíthatunk (vagy lehet, hogy csak számíthattunk) a filmsorozat harmadik része kapcsán. Ugyanis Reynolds azt írta a Twitter posztjában, hogy mielőtt a Disney felvásárolta volna a Fox filmstúdiót, úgy tervezte a Deadpool 3-at készítő stáb, hogy a harmadik rész egy roadmovie lett volna Rozsomák (Hugh Jackman) szerepeltetésével, megfűszerezve az egészet egy kis Kurosawa Akira által rendezett A vihar kapujában stílussal.

Deadpool 3
Vajon jól állna a Deadpool 3-nak a fekete fehér stílus? Kép: SyFy Wire

Elég érdekesnek ígérkezik ez a leírás, tekintve, hogy A vihar kapujában alapkoncepciója az, hogy ugyanazt a történetet több szemszögből mesélik el különböző szereplők, amiből aztán hatalmas zűrzavar keletkezik, merthogy senki sem ugyanúgy emlékszik a történetekre. Nyilván.

Nem világos, hogy a Disney közbelépése miben akadályozta volna ezt a koncepciót, ahogyan az sem, hogy a mókamester Reynolds vajon nem ferdített-e kicsit a valóságon. Annyi biztos, hogy a széria rajongói már tűkön ülve várják a folytatást, főleg a felcsillanó reménnyel, hogy talán Hugh Jackman is felbukkanhat Rozsomákként.


ForrásMafab

Friss

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...

Hadik kritika (2023)

Képzeljük el, ahogy Rango, a kaméleon huszárruhát ölt, majd elkiáltja magát: „És most vágtatunk”....

Sikoly VI. kritika (Scream VI, 2023) – Ghostface New Yorkban

2022-ben több, mint egy évtizedes álmából keltették fel a Sikoly franchise-t. A Wes Craven...
Nagy Dóra
Nagy Dóra
Dóri vagyok, a magyar irodalom szerelmese, a kortárs magyar filmek és sorozatok lelkes nézője. Az irodalmat nemcsak olvasni, de művelni is szeretem, évek óta próbálkozom versekkel, novellákkal, regényekkel, tanulmányaim során pedig az utóbbi időben forgatókönyvvel is - ugyanis filmelméletet hallgatok a Pázmányon. Hiszek abban, hogy a kultúrát gondozni kell: olvasni és írni róla, de legfőképp csinálni. Ez utóbbiak miatt vagyok én itt.

Hasonlóak

Vérszemet kapott Nicolas Cage, saját Drakula-filmet akar

Hamarosan Drakula grófként láthatjuk Nicolas Cage-et a Renfield című vidám thrillerben, amelyben a címszereplő (Nicholas Hoult), aki a...

„Hollywood mára elmerült önmaga kényeztetésében” – mondja a sikerrendező

Miközben a nagy stúdiók igyekeznek biztosra menni, és sok esetben használt ötletekből építkező sorozatokban,...

Így lett vírusvideó a gyilkos robot tánca

Elárvul egy kislány, Cady, ám nagynénje, Gemma szerencsére robotmérnök és feltaláló, ezért összeszerkeszt neki...