Érdekes titkokat fedett fel Ryan Reynolds a Deadpool 3 kapcsán

Ryan Reynoldstól nem idegen az irónia: hasonlóan az általa játszott Deadpool karakteréhez, maga a színész sem kíméli a körülötte lévőket. Ezért aztán már megszokottak tőle (a jó ügyek mellett való kiállás mellett) a tréfálkozós, szarkasztikus és kicsit sem komolyan vehető közösségi médiás posztok.

Ám a 2021. január 28-án közzétett bejegyzésében amellett, hogy kiállt a mentálhigiéniás segítségre szoruló emberek mellett, elejtett pár ironikus szót a Deadpool 3 kapcsán. Ami ugyebár a színészt ismerve lehet féligazság vagy akár néphülyítés is. Mindenesetre amennyiben van valóságalapja annak, amit írt, elég érdekes dolgokra számíthatunk (vagy lehet, hogy csak számíthattunk) a filmsorozat harmadik része kapcsán. Ugyanis Reynolds azt írta a Twitter posztjában, hogy mielőtt a Disney felvásárolta volna a Fox filmstúdiót, úgy tervezte a Deadpool 3-at készítő stáb, hogy a harmadik rész egy roadmovie lett volna Rozsomák (Hugh Jackman) szerepeltetésével, megfűszerezve az egészet egy kis Kurosawa Akira által rendezett A vihar kapujában stílussal.

Deadpool 3
Vajon jól állna a Deadpool 3-nak a fekete fehér stílus? Kép: SyFy Wire

Elég érdekesnek ígérkezik ez a leírás, tekintve, hogy A vihar kapujában alapkoncepciója az, hogy ugyanazt a történetet több szemszögből mesélik el különböző szereplők, amiből aztán hatalmas zűrzavar keletkezik, merthogy senki sem ugyanúgy emlékszik a történetekre. Nyilván.

Nem világos, hogy a Disney közbelépése miben akadályozta volna ezt a koncepciót, ahogyan az sem, hogy a mókamester Reynolds vajon nem ferdített-e kicsit a valóságon. Annyi biztos, hogy a széria rajongói már tűkön ülve várják a folytatást, főleg a felcsillanó reménnyel, hogy talán Hugh Jackman is felbukkanhat Rozsomákként.


ForrásMafab

Friss

A vérszívó diktátor – A gróf (El Conde, 2023 – Netflix) kritika

Pablo Larraín világhírű chilei rendező konzervatív politikus szülők gyermekeként látta meg a napvilágot és...

“Tehetsz méh többet!” a Magyar Természettudományi Múzeum rendezvénye kisgyermekeknek

A Magyar Természettudományi Múzeum, Tehetsz méh többet! című rendezvénye főként a kisgyermekeket célozza meg....

A száműzött maffiózó – Tulsa királya 1. évad (Tulsa King Season 1, 2022 – SkyShowtime) kritika

A veterán akciósztár Sylvester Stallone összeállt Taylor Sheridannel, - aki a Sicario írója, valamint...

Branagh, Poirot és a kisértetek – Szeánsz Velencében (A Haunting in Venice, 2023) kritika

Poirot, Kenneth Branagh jóvoltából most Velence csodálatos kulisszái között nyomoz miközben néha a nézők...
Nagy Dóra
Nagy Dóra
Dóri vagyok, a magyar irodalom szerelmese, a kortárs magyar filmek és sorozatok lelkes nézője. Az irodalmat nemcsak olvasni, de művelni is szeretem, évek óta próbálkozom versekkel, novellákkal, regényekkel, tanulmányaim során pedig az utóbbi időben forgatókönyvvel is - ugyanis filmelméletet hallgatok a Pázmányon. Hiszek abban, hogy a kultúrát gondozni kell: olvasni és írni róla, de legfőképp csinálni. Ez utóbbiak miatt vagyok én itt.

Hasonlóak

Barbie, a diadalmas

Vajon ki 2023 legnagyobb, legerősebb, legvonzóbb mozilénye? Hát egy tágra nyílt szemű, vékony, szőke...

Ott ér véget, ahol elkezdődött – Insidious – A vörös ajtó holnaptól a mozikban!

Az immár legendás Insidious horrorfranchise záródarabjában a teljes eredeti stáb visszatér, hogy újabb hátborzongató, álomszerű vízióval...

Kurosawa és társai: A 20 legjobb szamurájfilm, amit muszáj megnézni legalább egyszer

A japán történelem mindig is lenyűgözött. Mondhatni abba a korosztályba tartozom, akiknek gyerekként a...