Érdekes titkokat fedett fel Ryan Reynolds a Deadpool 3 kapcsán

Ryan Reynoldstól nem idegen az irónia: hasonlóan az általa játszott Deadpool karakteréhez, maga a színész sem kíméli a körülötte lévőket. Ezért aztán már megszokottak tőle (a jó ügyek mellett való kiállás mellett) a tréfálkozós, szarkasztikus és kicsit sem komolyan vehető közösségi médiás posztok.

Ám a 2021. január 28-án közzétett bejegyzésében amellett, hogy kiállt a mentálhigiéniás segítségre szoruló emberek mellett, elejtett pár ironikus szót a Deadpool 3 kapcsán. Ami ugyebár a színészt ismerve lehet féligazság vagy akár néphülyítés is. Mindenesetre amennyiben van valóságalapja annak, amit írt, elég érdekes dolgokra számíthatunk (vagy lehet, hogy csak számíthattunk) a filmsorozat harmadik része kapcsán. Ugyanis Reynolds azt írta a Twitter posztjában, hogy mielőtt a Disney felvásárolta volna a Fox filmstúdiót, úgy tervezte a Deadpool 3-at készítő stáb, hogy a harmadik rész egy roadmovie lett volna Rozsomák (Hugh Jackman) szerepeltetésével, megfűszerezve az egészet egy kis Kurosawa Akira által rendezett A vihar kapujában stílussal.

Deadpool 3
Vajon jól állna a Deadpool 3-nak a fekete fehér stílus? Kép: SyFy Wire

Elég érdekesnek ígérkezik ez a leírás, tekintve, hogy A vihar kapujában alapkoncepciója az, hogy ugyanazt a történetet több szemszögből mesélik el különböző szereplők, amiből aztán hatalmas zűrzavar keletkezik, merthogy senki sem ugyanúgy emlékszik a történetekre. Nyilván.

Nem világos, hogy a Disney közbelépése miben akadályozta volna ezt a koncepciót, ahogyan az sem, hogy a mókamester Reynolds vajon nem ferdített-e kicsit a valóságon. Annyi biztos, hogy a széria rajongói már tűkön ülve várják a folytatást, főleg a felcsillanó reménnyel, hogy talán Hugh Jackman is felbukkanhat Rozsomákként.


ForrásMafab

Friss

Bosszúra készen kritika (Do Revenge, 2022 – Netflix): Van füle, meg farka, csak a törzse hiányzik

Nagyon sok jó vígjáték létezik, amit kár lenne kihagyni, de manapság már egyre kevesebb...

Ellenbacher Ibolya és Juhász Éva: Közel vagy című kiállításán jártunk a XV. Kerületi Kulturális Örökség Háza és Helytörténeti Gyűjteményben

A XV. Kerületi Kulturális Örökség Háza és Helytörténeti Gyűjtemény rendszerint időszaki kiállításokat is szokott...

Nincs baj, drágám kritika (Don’t Worry Darling, 2022) – Nem minden az, aminek látszik

A „Nincs baj, drágám!” című filmről, valószínűleg azok is hallottak, akiket annyira nem izgat...

6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Mark Hamillről

Mark Hamill legismertebb szerepe valószínűleg élete végéig Luke Skywalker jedi lovag (majd későbbi mester...
Nagy Dóra
Nagy Dóra
Dóri vagyok, a magyar irodalom szerelmese, a kortárs magyar filmek és sorozatok lelkes nézője. Az irodalmat nemcsak olvasni, de művelni is szeretem, évek óta próbálkozom versekkel, novellákkal, regényekkel, tanulmányaim során pedig az utóbbi időben forgatókönyvvel is - ugyanis filmelméletet hallgatok a Pázmányon. Hiszek abban, hogy a kultúrát gondozni kell: olvasni és írni róla, de legfőképp csinálni. Ez utóbbiak miatt vagyok én itt.

Hasonlóak

6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Mark Hamillről

Mark Hamill legismertebb szerepe valószínűleg élete végéig Luke Skywalker jedi lovag (majd későbbi mester...

Dühödt taxisok, robbanásveszélyes politikai krízis és 56-os golyózápor a Blokád új előzetesében

Alig több mint egy hónap múlva, október 20-án már a mozikban lesz látható az...

Tom Cruise mégsem távozik a Mission: Impossible-ből?

Eddig úgy volt, hogy a Mission: Impossible 7-8. része után Tom Cruise kiválik a szériából, Christopher McQuarrie rendezőnek...