szombat, június 22, 2024

Trending

Hasonlóak

Bejelentették a Sand Land animét

Az egész világon híres Dragon Ball alkotójának Akira Toriyama-nak egy kevésbé ismert története a Sand Land kap egy animét és egy játékot is, ami minden platformra megjelenik. Az anime 2024 tavaszán várható és a Disney+-on keresztül világszerte közvetítik majd.

A Sand Land alapfelütése nagyon érdekes hiszen egy emberek által elpusztított poszt apokaliptikus világon játszódik, ahol a másfajúak úgymond hercege próbál túlélni kis csapatával mindenféle járműben vándorolva ezen a sivár világon, de főleg tankokat fognak használni. Egy kis érdekesség, hogy a járműveknek a játékban is nagyon nagy szerepe lesz. Az előzetese baromi jó lett, ezért nem is írok inkább semmit róla, hanem nézzétek meg, mivel tök jó!

Sándor Viktor
Sándor Viktor
Sziasztok Viktor vagyok! Gyerekkoromban talán 13 évesen egy éjszaka 8 óra után is fent maradtam és kapcsolgattam az adások között és egy olyan csatornára kapcsoltam ami megváltoztatta az életemet. Ennek a csatornának a neve Animax volt és teljesen elvarázsolt az a keleti animációs sorozat amit láttam rajta, ennek a címe pedig Kiddy Grade volt és azóta 11 év alatt anime szívem és manga lelkem lett. Írni mindig is szerettem volna mert úgy éreztem, hogy vannak olyan érzéseim, amiket papírra vagy billentyűzetre vagy egy írógépre szeretnék vetni. Ez mindig is bennem volt, de egészen mostanáig nem volt rá lehetőségem. Ez most megváltozott úgyhogy itt vagyok.