szombat, június 22, 2024

Trending

Hasonlóak

Bejelentették a Mashin Eiyuuden remaket

Bejelentették az újra feldolgozott „Mashin Eiyuuden Wataru” animét. A Mashin Eiyuuden Wataru avagy Spirit Hero Wataru 35. évfordulójának ünnepi eseményén szombaton jelentették be, hogy új anime készül Mashin Souzouden Wataru címmel. A Sunrise animációs stúdió által készített 45 epizódból álló első évadot 1988 áprilisától – 1989 márciusáig sugárzották Japánban. A második évad eseményeit 46 epizódban mesélték el ami 1990 márciusától – 1991 márciusáig futott, aztán egy 51 epizódos remake is készült, ami 1997 októberétől – 1998 szeptemberéig futott az eredeti net anime epizódját, a Bandai Spirits hivatalos YouTube-csatornáján sugározták 2020 áprilisa és novembere között.

A netes animéből készült válogatás filmet a Saikait 2022 januárjában vetítették Japánban. Az anime egy furcsa Gundam paródiának tűnik. Az ONA-t még 2020-ban Hiroshi Kojina rendezte, aki tavaly a The Vampire Dies in No Time második évadát rendezte, és hát… a nézettségből ítélve nem sikerült neki olyan jól. Az új bemutatónak még nem volt rendezői debütálása, aminek a kapcsán még mindig rossz előérzetem van, de majd kiderül mit hoznak ki belőle. Ha bárki megnézi ezt az animét és kedvet kap hozzá, akkor Gundam univerzumot is elkezdheti nézni, ezáltal pedig egy hatalmas utazásban lehet része. Személy szerint én a Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans–el kezdtem, ami nagyon drámai, valamint nagyon érdekes és véres volt, továbbá két évadot élt meg. Érdemes ezzel kezdeni, mivel ez a legjobb, aztán mehetünk vissza a Gundam univerzum történéseibe.

Sándor Viktor
Sándor Viktor
Sziasztok Viktor vagyok! Gyerekkoromban talán 13 évesen egy éjszaka 8 óra után is fent maradtam és kapcsolgattam az adások között és egy olyan csatornára kapcsoltam ami megváltoztatta az életemet. Ennek a csatornának a neve Animax volt és teljesen elvarázsolt az a keleti animációs sorozat amit láttam rajta, ennek a címe pedig Kiddy Grade volt és azóta 11 év alatt anime szívem és manga lelkem lett. Írni mindig is szerettem volna mert úgy éreztem, hogy vannak olyan érzéseim, amiket papírra vagy billentyűzetre vagy egy írógépre szeretnék vetni. Ez mindig is bennem volt, de egészen mostanáig nem volt rá lehetőségem. Ez most megváltozott úgyhogy itt vagyok.