Befutott a Westworld 4. évadának baljós hangulatú előzetese

A Westworld 4. évada nyolc részes lesz és június 27-én tér vissza az HBO és HBO MAX kínálatába.

Hamarosan új évaddal érkezik az HBO egyik leghullámzóbb minőségű sorozata a Westworld. Lisa Joy és Jonathan Nolan (Cristopher Nolan öccse) western/sci-fi sorozata hatalmasat robbant 2016. októberében. Ez nem is olyan meglepő, hiszen olyan színész legendákkal erősített, mint Anthony Hopkins és Ed Harris. Az első évad több szálon futó cselekménye, az érdekes karakterei és meglepő fordulatai, valamint grandiózus fináléja után nem volt kérdés a folytatás lehetősége. Azóta már érkezett egy második, valamint egy harmadik évad is, melyek felemás sikert értek el. Most azonban berobbant a negyedik szezon előzetese, mely egyben a megjelnési dátumot is felfedi.

Az előzetes sok meglepetést, brutális és bizarr jeleneteket ígér, valamint visszatérő szereplőket. Vannak itt égő fákkal tarkított látomások, a szájából legyeket eregető android lány, temérdek akció, visszatérés a parkba és még megannyi érdekesség. Mindehhez pedig a Lou Reed: Perfect day című kultikus dala szolgáltatja a talpalávalót, amely szintén fokozza a már, amúgyis baljós hangulatot.

Az új évadban visszatér többek között Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul és Angela Sarafyan, új szereplőként pedig felbukkan a friss Oscar-díjas Ariana DeBose.

Az előzetes ígéretes, de érdemes kivárni a végét, hiszen okozott már csalódást például a második és harmadik évaddal. Mindenesetre mi nagyon kiváncsiak vagyunk mi sül ki belőle és már nem is kell oylan sokat várni, hiszen június 27-én elérhetővé válik az HBO Max kínálatában.

Friss

Az utolsó Halloween-filmen, lehet, csodálkozni fognak a rajongók

Lehet, hogy Stephen King is bele fog kavarni az utolsó Halloween-filmbe, ezzel még kegyetlenebb véget...

Gerlóczy Sári: Társas mező című kiállításán jártunk a Fugában

Gerlóczy Sári ecsettel a kezében mutatja meg mindennapi gondjait és problémáit. Az emberek társas...

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun: Maverickben

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres...

Olescher Tamás: Az igazságnak és a szeretetnek című kiállításán jártunk

Olescher Tamás festő, népművelő emlék kiállítását a Műcsarnokban láthatjuk. A tárlat körülbelül harminc éves...
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

Magyarország nevezetes helyszíneit látogatta meg a Family Guy

Magyar nagyvárosok főterein szúrták ki a Family Guy szereplőit. A huszadik évadjára készülő animációs...

Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése (2022)

Újabb izgalmas hírrel jelentkezett a március 8-án startoló HBO Max szolgáltatás, ezúttal a kosárlabda...

Februárban érkezik a South Park 25. évadja

Hosszabb böjt és pár különkiadás után végre teljes évaddal térnek vissza a nyomdafestéket nem...