Befejeződött a Sikoly forgatása és megvan a hivatalos cím

Hamarosan megint eljön a sikoly ideje. Véget ért a Sikoly-reboot forgatása, a filmnek pedig nemes egyszerűséggel a Sikoly címet adták

A Sikoly írója, Kevin Williamson szerdán fedte fel a népszerű horror széria ötödik installációjának címét, valamint azt is bejelentette, hogy véget ért a film forgatása.

„Közel 25 évvel ezelőtt, amikor megírtam a Sikolyt és Wes Craven életet lehelt belé, nem is gondoltam volna, hogy milyen nagy hatással lesz rátok, a rajongókra. Alig várom már, hogy újra visszatérhessetek Woodsboroba és ismét a frászt hozzam rátok. Úgy gondolom, Wes nagyon büszke lenne arra, amit sikerült Matt-tel és Tylerrel összehoznunk. Őrületes élmény volt újra együtt forgatni Neve-vel, Courtney-val, Daviddel és Marley-val, valamint nagyon izgalmas volt egy teljesen új, fiatalos stábbal és szereplőkkel dolgozni, akik mind azért gyűltek össze, hogy folytassák Wes hagyatékát a franchise újraindításával, amely oly kedves szívemnek. Találkozunk 2022 januárjában a mozikban. – írta Williamson az Instagramján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kevin Williamson (@kevwilliamson) által megosztott bejegyzés


A klasszikus Sikolyt 1996-ban mutatták be, melyben a Neve Campbell által játszott Sidney Prescott volt Ghostface célpontja, akinek kinézetét Edvard Munch: A Sikoly című képe inspirálta. Az első filmet Wes Craven rendezte és Kevin Williamson írta. A legfrissebb alkotás direktori székében ezúttal az Aki bújt (Ready or Not) rendezői, Matthew Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett foglaltak helyet, a forgatókönyvet pedig James Vanderbilt és Guy Busick jegyzi, Kevin Williamson pedig a produceri szerepet vállalta magára. A főbb szerepekben a visszatérő Neve Campbell, Courtney Cox, David Arquette és Marley Shelton mellett feltűnik még Melissa Barrera, Jack Quiad és Dylan Minnette is.

A filmet 2022. január 14-én mutatják majd be az amerikai mozik.

ForrásVariety

Friss

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...

Hadik kritika (2023)

Képzeljük el, ahogy Rango, a kaméleon huszárruhát ölt, majd elkiáltja magát: „És most vágtatunk”....

Sikoly VI. kritika (Scream VI, 2023) – Ghostface New Yorkban

2022-ben több, mint egy évtizedes álmából keltették fel a Sikoly franchise-t. A Wes Craven...
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

Vérszemet kapott Nicolas Cage, saját Drakula-filmet akar

Hamarosan Drakula grófként láthatjuk Nicolas Cage-et a Renfield című vidám thrillerben, amelyben a címszereplő (Nicholas Hoult), aki a...

„Hollywood mára elmerült önmaga kényeztetésében” – mondja a sikerrendező

Miközben a nagy stúdiók igyekeznek biztosra menni, és sok esetben használt ötletekből építkező sorozatokban,...

Így lett vírusvideó a gyilkos robot tánca

Elárvul egy kislány, Cady, ám nagynénje, Gemma szerencsére robotmérnök és feltaláló, ezért összeszerkeszt neki...