Befejeződött a Sikoly forgatása és megvan a hivatalos cím

Hamarosan megint eljön a sikoly ideje. Véget ért a Sikoly-reboot forgatása, a filmnek pedig nemes egyszerűséggel a Sikoly címet adták

A Sikoly írója, Kevin Williamson szerdán fedte fel a népszerű horror széria ötödik installációjának címét, valamint azt is bejelentette, hogy véget ért a film forgatása.

„Közel 25 évvel ezelőtt, amikor megírtam a Sikolyt és Wes Craven életet lehelt belé, nem is gondoltam volna, hogy milyen nagy hatással lesz rátok, a rajongókra. Alig várom már, hogy újra visszatérhessetek Woodsboroba és ismét a frászt hozzam rátok. Úgy gondolom, Wes nagyon büszke lenne arra, amit sikerült Matt-tel és Tylerrel összehoznunk. Őrületes élmény volt újra együtt forgatni Neve-vel, Courtney-val, Daviddel és Marley-val, valamint nagyon izgalmas volt egy teljesen új, fiatalos stábbal és szereplőkkel dolgozni, akik mind azért gyűltek össze, hogy folytassák Wes hagyatékát a franchise újraindításával, amely oly kedves szívemnek. Találkozunk 2022 januárjában a mozikban. – írta Williamson az Instagramján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kevin Williamson (@kevwilliamson) által megosztott bejegyzés


A klasszikus Sikolyt 1996-ban mutatták be, melyben a Neve Campbell által játszott Sidney Prescott volt Ghostface célpontja, akinek kinézetét Edvard Munch: A Sikoly című képe inspirálta. Az első filmet Wes Craven rendezte és Kevin Williamson írta. A legfrissebb alkotás direktori székében ezúttal az Aki bújt (Ready or Not) rendezői, Matthew Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett foglaltak helyet, a forgatókönyvet pedig James Vanderbilt és Guy Busick jegyzi, Kevin Williamson pedig a produceri szerepet vállalta magára. A főbb szerepekben a visszatérő Neve Campbell, Courtney Cox, David Arquette és Marley Shelton mellett feltűnik még Melissa Barrera, Jack Quiad és Dylan Minnette is.

A filmet 2022. január 14-én mutatják majd be az amerikai mozik.

SourceVariety

Friss

Az utolsó Halloween-filmen, lehet, csodálkozni fognak a rajongók

Lehet, hogy Stephen King is bele fog kavarni az utolsó Halloween-filmbe, ezzel még kegyetlenebb véget...

Gerlóczy Sári: Társas mező című kiállításán jártunk a Fugában

Gerlóczy Sári ecsettel a kezében mutatja meg mindennapi gondjait és problémáit. Az emberek társas...

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun: Maverickben

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres...

Olescher Tamás: Az igazságnak és a szeretetnek című kiállításán jártunk

Olescher Tamás festő, népművelő emlék kiállítását a Műcsarnokban láthatjuk. A tárlat körülbelül harminc éves...
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

Az utolsó Halloween-filmen, lehet, csodálkozni fognak a rajongók

Lehet, hogy Stephen King is bele fog kavarni az utolsó Halloween-filmbe, ezzel még kegyetlenebb véget...

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun: Maverickben

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres...

Skandináv filmek a cannes-i programban és a Vertigo hazai megjelenésében!

A világ legrangosabb filmfesztiválja, az ’A’ kategóriás Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában három skandináv film...