Befejeződött a Sikoly forgatása és megvan a hivatalos cím

Hamarosan megint eljön a sikoly ideje. Véget ért a Sikoly-reboot forgatása, a filmnek pedig nemes egyszerűséggel a Sikoly címet adták

A Sikoly írója, Kevin Williamson szerdán fedte fel a népszerű horror széria ötödik installációjának címét, valamint azt is bejelentette, hogy véget ért a film forgatása.

„Közel 25 évvel ezelőtt, amikor megírtam a Sikolyt és Wes Craven életet lehelt belé, nem is gondoltam volna, hogy milyen nagy hatással lesz rátok, a rajongókra. Alig várom már, hogy újra visszatérhessetek Woodsboroba és ismét a frászt hozzam rátok. Úgy gondolom, Wes nagyon büszke lenne arra, amit sikerült Matt-tel és Tylerrel összehoznunk. Őrületes élmény volt újra együtt forgatni Neve-vel, Courtney-val, Daviddel és Marley-val, valamint nagyon izgalmas volt egy teljesen új, fiatalos stábbal és szereplőkkel dolgozni, akik mind azért gyűltek össze, hogy folytassák Wes hagyatékát a franchise újraindításával, amely oly kedves szívemnek. Találkozunk 2022 januárjában a mozikban. – írta Williamson az Instagramján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kevin Williamson (@kevwilliamson) által megosztott bejegyzés


A klasszikus Sikolyt 1996-ban mutatták be, melyben a Neve Campbell által játszott Sidney Prescott volt Ghostface célpontja, akinek kinézetét Edvard Munch: A Sikoly című képe inspirálta. Az első filmet Wes Craven rendezte és Kevin Williamson írta. A legfrissebb alkotás direktori székében ezúttal az Aki bújt (Ready or Not) rendezői, Matthew Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett foglaltak helyet, a forgatókönyvet pedig James Vanderbilt és Guy Busick jegyzi, Kevin Williamson pedig a produceri szerepet vállalta magára. A főbb szerepekben a visszatérő Neve Campbell, Courtney Cox, David Arquette és Marley Shelton mellett feltűnik még Melissa Barrera, Jack Quiad és Dylan Minnette is.

A filmet 2022. január 14-én mutatják majd be az amerikai mozik.

ForrásVariety

Friss

“Tehetsz méh többet!” a Magyar Természettudományi Múzeum rendezvénye kisgyermekeknek

A Magyar Természettudományi Múzeum, Tehetsz méh többet! című rendezvénye főként a kisgyermekeket célozza meg....

A száműzött maffiózó – Tulsa királya 1. évad (Tulsa King Season 1, 2022 – SkyShowtime) kritika

A veterán akciósztár Sylvester Stallone összeállt Taylor Sheridannel, - aki a Sicario írója, valamint...

Branagh, Poirot és a kisértetek – Szeánsz Velencében (A Haunting in Venice, 2023) kritika

Poirot, Kenneth Branagh jóvoltából most Velence csodálatos kulisszái között nyomoz miközben néha a nézők...

Elstartolt az RTL legújabb tehetségkutatója a The Voice

A The Voice premierjéről és a műsorról hallgassátok meg exkluzív podcast adásunkat, amelyben a...
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

Barbie, a diadalmas

Vajon ki 2023 legnagyobb, legerősebb, legvonzóbb mozilénye? Hát egy tágra nyílt szemű, vékony, szőke...

Ott ér véget, ahol elkezdődött – Insidious – A vörös ajtó holnaptól a mozikban!

Az immár legendás Insidious horrorfranchise záródarabjában a teljes eredeti stáb visszatér, hogy újabb hátborzongató, álomszerű vízióval...

Kurosawa és társai: A 20 legjobb szamurájfilm, amit muszáj megnézni legalább egyszer

A japán történelem mindig is lenyűgözött. Mondhatni abba a korosztályba tartozom, akiknek gyerekként a...