péntek, április 19, 2024
KezdőlapFilmElőzetesekVolcano Man: Rendhagyó előzetessel támad Will Ferrell

Volcano Man: Rendhagyó előzetessel támad Will Ferrell

-

A Netflix előszeretettel ránt elő olyan meglepetés filmeket vagy sorozatokat a kalapjából, amelyekkel rendre meglepi a nézőket. Ez már bevált séma náluk, elég csak a Dark című sorozatra gondolni. Ami a semmiből jött és az egyik legegyedibb és legkompelxebb szériájuk lett. Ez alól legutóbbi előzetesük sem kivétel, ami még a Netflix sztenderdek alapján is kifejezetten rendhagyónak számít. Hiszen a legújabb projektjük ízelítője inkább funkcionál egy zenés videoklipp, a Volcano Man ajánlójaként, semmint egy egész estés film előzetesként. De lássuk, hogy miről is van szó pontosan.

Volcano Man

A Netflix gondolt egyet és készített egy filmet az Eurovíziós Dalfesztiválról, amelynek rendezői székébe David Dobkint (Ünneprontók ünnepe) ültette. Mivel a rendező a videoklippek készítése mellett, inkább a vígjáték és a dramedy műfajában jártas, ezért kétség sem fér hozzá, hogy egy zenés komédiával lesz dolgunk. Ezt a tényt tovább erősíti az is, hogy a főszerepben Will Ferrell (Megjött apuci) és Rachel McAdams (Ébredj velünk) párosát láthatjuk. A mellékszerepekben pedig, olyan nevekkel találkozhatunk, mint például: Pierce Brosnan (A panamai szabó), Dan Stevens (Sírok között) és Demi Lovato. Érdekességként még érdemes megemlíteni, hogy Dobkin, Ferrell és McAdams már dolgoztak együtt az Ünneprontók ünnepe című alkotáson. Továbbá Ferrellnek még személyes érintettsége is van a történetben, hiszen svéd származású felesége révén régóta nagy rajongója az Eurovíziós Dalfesztiválnak.

Lars Erickssongnak (Will Ferrell) és Sigrit Ericksdottirnek (Rachel McAdams) régi álma válhat valóra, amikor kiderül, hogy ők képviselik hazájukat az Eurovíziós Dalfasztiválon, a Volcano Man című slágerükkel. A kérdés csupán az, hogy sikerül-e megnyerniük a versenyt vagy ez is csak egy betelejesületlen álom marad?

Már nem is kell sokat várnunk a szatírikus hangvételű Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története című filmre, hiszen június 26-án már nézhetjük is a Netflixen. Addig is itt van nekünk a Volcano Man, amit még nagyon sokáig nem fogunk feledni. A dallamai és szövege pedig garantáltan bele fog ülni a fejünkbe. Ha másra nem is, de a Volcanic Protector Maaan-re biztosan.

Megjelenés: 2020. június 26.

 

 

Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.
Hírdetés

KI NE HAGYD!

Mindent egy lapra kritika (Hustle, 2022 – Netflix): Saját magadat kell legyőznöd!

Nagy pozitív visszhangot kapott a gagyi és kevésbé gagyi vígjátékok királyának, Adam Sandlernek legújabb Netflix filmje, ami egyaránt kivívta a kritikusok és a nézők...