vasárnap, június 16, 2024

Trending

Hasonlóak

Képzőművészeti tehetségkutató pályázatot indít a MűvészTerem

Professzionális és amatőr alkotókat szólít meg az a képzőművészeti pályázat, amelyet a MűvészTerem nevű szervezet írt ki 2023. év nyarára.

A megmérettetésre 16 éven felüliek küldhetnek be festményt, grafikát, szobrot, vagy fotót. Kategóriánként legalább három művet várnak a kiírók.

Az első fordulóban minden alkotás ki lesz állítva az Etele Plázában, a második fordulóban pedig a K galériában mutatják be a független zsűri által kiválasztott legjobb 50 művet.

A szervezők szándéka az, hogy új hangokat találjanak, illetve még jobban ösztökéljék a művészeket, friss művek megalkotására. Több híres ember állt az ügy mellé:

Tarján Zsófia a Honeybeast énekese, Kürti Sándor a Kürt Zrt. elnöke, Esztergályos Cecília színésznő, Gergye Krisztián rendező, táncos, koreográfus, Galla Miklós humorista, Damien White bűvész, humorista, és Kozso énekes, zenei producer.

Szőke Anikó
Szőke Anikó
1972-ben születtem, Budapesten. Szabadúszó vagyok, képzőművészettel és írással is foglalkozom, és sokat szoktam emellett kreatívkodni is. Mindkettőt nagyon szeretem művelni. Szeretném, ha az olvasók is értékelnék a munkáimat.