hétfő, május 20, 2024

Trending

Hasonlóak

Pókember újabb ellensége kap önálló filmet!

A Venom és a hamarosan bemutatásra kerülő Morbius után Pókember újabb ellenlábasa kap önálló filmet, mégpedig Kraven, a vadász. A Sony-nak, úgy tűnik, nagyon is bejött a koncepció, miszerint antihőseinek gyártanak önálló filmeket, így sokkal nagyobb jellemet és hátteret szolgáltatva nekik.

A bejelentéssel együtt azt is megtudhattuk, hogy a főszerepet Aaron Taylor-Johnson kapta, aki a legtöbbeknek a Kick-Ass című filmből lehet ismerős, de ő játszotta Pietrot is az MCU-ban.

Pókember
Kraven a vadász. Kép: Film School Rejects

Kraven karaktere igen fontos szerepet tölt be a Pókember-képregényekben. Alapvetően a legfőbb célja az, hogy legyőzze Pókembert, ezzel bizonyítva, hogy nála nemigen futkározik erősebb ember New York utcáin. Különösebb szupererővel nem rendelkezik, különböző szérumokból nyeri az erejét, ami még az öregedést is lelassítja. Szergej Kravinoff először 1964-ben jelent meg a képregényekben, tehát egyike Pókember legrégebbi ellenségeinek.

A film premierjét 2023 januárjára tűzték ki, és már most azt beszélik, hogy több filmben gondolkodnak a készítők.

Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.