Ők lesznek a „The Last of Us” HBO sorozat főszereplői

Kiderült kik lesznek az HBO égisze alatt készülő „The Last of Us” széria főszereplői. Pedro Pascal alakítja majd Joel karakterét, míg Bella Ramsey Ellie bőrébe bújhat majd.

Neil Druckmann, a népszerű videójáték írója, kreatív rendezője és az élőszereplős sorozat társproducere Twitter oldalán jelentette be a The Mandalorian és a Wonder Woman 1984 sztárjának, Pedro Pascalnak az érkezését a projektbe. Ramsey-t a Trónok harca nézői már ismerhetik, hiszen ő alakította Lyanna Mormont figuráját az ikonikus sorozatban.

A posztapokaliptikus világban játszódó történet egyik központi szereplője a 14 éves árva kislány, Ellie, aki egész életét egy feldúlt világban tölti. Ellie haragja és ellenállása keveredik a valahova tartozás és a társaság iránti vágyával, megspékelve azzal a ténnyel, hogy úgy néz ki ő az emberiség reménye a világ megmentésére.

A másik fő karakter a keményszívű túlélő, Joel, aki azt a feladatot kapja, hogy kicsempéssze Ellie-t egy durva és kegyetlen karantén zónából. A sima munkának tűnő feladat hamar vált át egy brutális és szívszorító utazássá, ahogy a két ember egymástól függve verekedi át magát Amerika kietlen tájain.

Druckmann oldalán a Chernobyl kreátora is csatlakozott a projekthez, mint író és társproducer. Az alkotás az első sorozat, amit a PlayStation Productions jegyez.


ForrásVariety

Friss

Bosszúra készen kritika (Do Revenge, 2022 – Netflix): Van füle, meg farka, csak a törzse hiányzik

Nagyon sok jó vígjáték létezik, amit kár lenne kihagyni, de manapság már egyre kevesebb...

Ellenbacher Ibolya és Juhász Éva: Közel vagy című kiállításán jártunk a XV. Kerületi Kulturális Örökség Háza és Helytörténeti Gyűjteményben

A XV. Kerületi Kulturális Örökség Háza és Helytörténeti Gyűjtemény rendszerint időszaki kiállításokat is szokott...

Nincs baj, drágám kritika (Don’t Worry Darling, 2022) – Nem minden az, aminek látszik

A „Nincs baj, drágám!” című filmről, valószínűleg azok is hallottak, akiket annyira nem izgat...

6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Mark Hamillről

Mark Hamill legismertebb szerepe valószínűleg élete végéig Luke Skywalker jedi lovag (majd későbbi mester...
Érsek Ádám
Érsek Ádám
Üdv a fedélzeten! A filmek világa már akkor elragadott, amikor még azt hittem, hogy a filmeket apró emberek csinálják élőben a televízióban. A film számomra egy lelki utazás, szenvedély és hivatás. Azért munkálkodom, hogy minél többekkel megosszam azokat a csodákat, amik a képernyőn nyújtózkodnak felém.

Hasonlóak

A szolgálólány meséjének 5. évada szeptember 15-én érkezik az HBO Maxra

June-nak szembe kell néznie Waterford parancsnok megölésének következményeivel, miközben azzal küzd, hogy újra meghatározza...

Sárkányok háza – bárki nevelhet saját sárkányt a DracARys appal

A Sárkányok háza című új, saját gyártású sorozat augusztus 22-i premierjére készülve az HBO Max ugyanis...

Megvan a Rick és Morty hatodik évadának premierdátuma

A felnőtteknek szóló animációk műfajában élenjáró Adult Swim csatorna bejelentette, hogy a kétszeres Emmy-nyertes Rick...