Ők lesznek a „The Last of Us” HBO sorozat főszereplői

Kiderült kik lesznek az HBO égisze alatt készülő „The Last of Us” széria főszereplői. Pedro Pascal alakítja majd Joel karakterét, míg Bella Ramsey Ellie bőrébe bújhat majd.

Neil Druckmann, a népszerű videójáték írója, kreatív rendezője és az élőszereplős sorozat társproducere Twitter oldalán jelentette be a The Mandalorian és a Wonder Woman 1984 sztárjának, Pedro Pascalnak az érkezését a projektbe. Ramsey-t a Trónok harca nézői már ismerhetik, hiszen ő alakította Lyanna Mormont figuráját az ikonikus sorozatban.

A posztapokaliptikus világban játszódó történet egyik központi szereplője a 14 éves árva kislány, Ellie, aki egész életét egy feldúlt világban tölti. Ellie haragja és ellenállása keveredik a valahova tartozás és a társaság iránti vágyával, megspékelve azzal a ténnyel, hogy úgy néz ki ő az emberiség reménye a világ megmentésére.

A másik fő karakter a keményszívű túlélő, Joel, aki azt a feladatot kapja, hogy kicsempéssze Ellie-t egy durva és kegyetlen karantén zónából. A sima munkának tűnő feladat hamar vált át egy brutális és szívszorító utazássá, ahogy a két ember egymástól függve verekedi át magát Amerika kietlen tájain.

Druckmann oldalán a Chernobyl kreátora is csatlakozott a projekthez, mint író és társproducer. Az alkotás az első sorozat, amit a PlayStation Productions jegyez.


ForrásVariety

Friss

Star Wars: Thrawn-trilógia – Legendák – a legjobb történetek könyvajánló: Mindenki kedvenc Star Wars folytatása újra a boltokban!

Ezúttal kemény kötetes változatban jelent meg a Szukits gondozásában Timothy Zahn remekműve, a Thrawn-trilógia,...

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...

Hadik kritika (2023)

Képzeljük el, ahogy Rango, a kaméleon huszárruhát ölt, majd elkiáltja magát: „És most vágtatunk”....
Érsek Ádám
Érsek Ádám
Üdv a fedélzeten! A filmek világa már akkor elragadott, amikor még azt hittem, hogy a filmeket apró emberek csinálják élőben a televízióban. A film számomra egy lelki utazás, szenvedély és hivatás. Azért munkálkodom, hogy minél többekkel megosszam azokat a csodákat, amik a képernyőn nyújtózkodnak felém.

Hasonlóak

A szolgálólány meséjének 5. évada szeptember 15-én érkezik az HBO Maxra

June-nak szembe kell néznie Waterford parancsnok megölésének következményeivel, miközben azzal küzd, hogy újra meghatározza...

Sárkányok háza – bárki nevelhet saját sárkányt a DracARys appal

A Sárkányok háza című új, saját gyártású sorozat augusztus 22-i premierjére készülve az HBO Max ugyanis...

Megvan a Rick és Morty hatodik évadának premierdátuma

A felnőtteknek szóló animációk műfajában élenjáró Adult Swim csatorna bejelentette, hogy a kétszeres Emmy-nyertes Rick...