csütörtök, május 23, 2024

Trending

Hasonlóak

Ők lesznek a „The Last of Us” HBO sorozat főszereplői

Kiderült kik lesznek az HBO égisze alatt készülő „The Last of Us” széria főszereplői. Pedro Pascal alakítja majd Joel karakterét, míg Bella Ramsey Ellie bőrébe bújhat majd.

Neil Druckmann, a népszerű videójáték írója, kreatív rendezője és az élőszereplős sorozat társproducere Twitter oldalán jelentette be a The Mandalorian és a Wonder Woman 1984 sztárjának, Pedro Pascalnak az érkezését a projektbe. Ramsey-t a Trónok harca nézői már ismerhetik, hiszen ő alakította Lyanna Mormont figuráját az ikonikus sorozatban.

A posztapokaliptikus világban játszódó történet egyik központi szereplője a 14 éves árva kislány, Ellie, aki egész életét egy feldúlt világban tölti. Ellie haragja és ellenállása keveredik a valahova tartozás és a társaság iránti vágyával, megspékelve azzal a ténnyel, hogy úgy néz ki ő az emberiség reménye a világ megmentésére.

A másik fő karakter a keményszívű túlélő, Joel, aki azt a feladatot kapja, hogy kicsempéssze Ellie-t egy durva és kegyetlen karantén zónából. A sima munkának tűnő feladat hamar vált át egy brutális és szívszorító utazássá, ahogy a két ember egymástól függve verekedi át magát Amerika kietlen tájain.

Druckmann oldalán a Chernobyl kreátora is csatlakozott a projekthez, mint író és társproducer. Az alkotás az első sorozat, amit a PlayStation Productions jegyez.


Érsek Ádám
Érsek Ádám
Üdv a fedélzeten! A filmek világa már akkor elragadott, amikor még azt hittem, hogy a filmeket apró emberek csinálják élőben a televízióban. A film számomra egy lelki utazás, szenvedély és hivatás. Azért munkálkodom, hogy minél többekkel megosszam azokat a csodákat, amik a képernyőn nyújtózkodnak felém.