vasárnap, április 14, 2024

Trending

Hasonlóak

Breaking! Kiderült mikor érkezik a King’s Man: A kezdetek

Vége a várakozásnak, hiszen kiedrült, hogy mikor mutatják a be a hazai mozik a legújabb Kingsman etapot, a King’s Man: A kezdetek című filmet. A Kingsman széria nagy hírnévnek örvend és ez nem véletlen, hiszen Matthew Vaughnnak sikerült levezényelnie két fantasztikus és szórakoztató filmet. Töki kalandjai hajmeresztőek, infantilisek és nem utolsó sorban izgalmasak is. Ezért nem volt kérdés, hogy érkezni fognak további folytatások, de az mindenkit meglepett, hogy a legújabb epizód előzmény film lesz és nem másról fog szólni, mint a szóban forgó szervezetnek a létrejöttéről.

King's Man

Mindenképpen izgalmas a koncepció, hiszen eddig csak Töki szemszögén keresztül láthattuk a szervezet működését, ami a 21. században már igencsak megfeneklett. A második epizódban végig követhettük a Kingsman bukását, így pont időszerű egy előzmény történet, amely nem a főhősre, hanem magára az alakulatra koncentrál, ami az egész széria alapját adja. Vaughn maradt írónak és rendezőnek, valamint szerzett egy igazán impozáns színészgárdát is maga mellé. Az alább megtekinthető előzetes, pedig kellően ütős, ahhoz, hogy tűkön ülve várjuk a premiert!

A magyarországi bemutató dátuma: 2020. szeptember 17.


 

 

 

Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.