Breaking! Kiderült mikor érkezik a King’s Man: A kezdetek

Vége a várakozásnak, hiszen kiedrült, hogy mikor mutatják a be a hazai mozik a legújabb Kingsman etapot, a King’s Man: A kezdetek című filmet. A Kingsman széria nagy hírnévnek örvend és ez nem véletlen, hiszen Matthew Vaughnnak sikerült levezényelnie két fantasztikus és szórakoztató filmet. Töki kalandjai hajmeresztőek, infantilisek és nem utolsó sorban izgalmasak is. Ezért nem volt kérdés, hogy érkezni fognak további folytatások, de az mindenkit meglepett, hogy a legújabb epizód előzmény film lesz és nem másról fog szólni, mint a szóban forgó szervezetnek a létrejöttéről.

King's Man

Mindenképpen izgalmas a koncepció, hiszen eddig csak Töki szemszögén keresztül láthattuk a szervezet működését, ami a 21. században már igencsak megfeneklett. A második epizódban végig követhettük a Kingsman bukását, így pont időszerű egy előzmény történet, amely nem a főhősre, hanem magára az alakulatra koncentrál, ami az egész széria alapját adja. Vaughn maradt írónak és rendezőnek, valamint szerzett egy igazán impozáns színészgárdát is maga mellé. Az alább megtekinthető előzetes, pedig kellően ütős, ahhoz, hogy tűkön ülve várjuk a premiert!

A magyarországi bemutató dátuma: 2020. szeptember 17.


 

 

 

Friss

A szomorúság háromszöge kritika (Triangle of Sadness, 2022) – Mit tesz egy hajónyi gusztustalanul gazdag ember, amikor kitör a vihar?

Ha szatíra, akkor Ruben Östlund. A svéd rendező ismét odacsap egy kicsit a világnak...

Bosszúra készen kritika (Do Revenge, 2022 – Netflix): Van füle, meg farka, csak a törzse hiányzik

Nagyon sok jó vígjáték létezik, amit kár lenne kihagyni, de manapság már egyre kevesebb...

Ellenbacher Ibolya és Juhász Éva: Közel vagy című kiállításán jártunk a XV. Kerületi Kulturális Örökség Háza és Helytörténeti Gyűjteményben

A XV. Kerületi Kulturális Örökség Háza és Helytörténeti Gyűjtemény rendszerint időszaki kiállításokat is szokott...

Nincs baj, drágám kritika (Don’t Worry Darling, 2022) – Nem minden az, aminek látszik

A „Nincs baj, drágám!” című filmről, valószínűleg azok is hallottak, akiket annyira nem izgat...
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

6 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Mark Hamillről

Mark Hamill legismertebb szerepe valószínűleg élete végéig Luke Skywalker jedi lovag (majd későbbi mester...

Dühödt taxisok, robbanásveszélyes politikai krízis és 56-os golyózápor a Blokád új előzetesében

Alig több mint egy hónap múlva, október 20-án már a mozikban lesz látható az...

Tom Cruise mégsem távozik a Mission: Impossible-ből?

Eddig úgy volt, hogy a Mission: Impossible 7-8. része után Tom Cruise kiválik a szériából, Christopher McQuarrie rendezőnek...