Breaking! Kiderült mikor érkezik a King’s Man: A kezdetek

Vége a várakozásnak, hiszen kiedrült, hogy mikor mutatják a be a hazai mozik a legújabb Kingsman etapot, a King’s Man: A kezdetek című filmet. A Kingsman széria nagy hírnévnek örvend és ez nem véletlen, hiszen Matthew Vaughnnak sikerült levezényelnie két fantasztikus és szórakoztató filmet. Töki kalandjai hajmeresztőek, infantilisek és nem utolsó sorban izgalmasak is. Ezért nem volt kérdés, hogy érkezni fognak további folytatások, de az mindenkit meglepett, hogy a legújabb epizód előzmény film lesz és nem másról fog szólni, mint a szóban forgó szervezetnek a létrejöttéről.

King's Man

Mindenképpen izgalmas a koncepció, hiszen eddig csak Töki szemszögén keresztül láthattuk a szervezet működését, ami a 21. században már igencsak megfeneklett. A második epizódban végig követhettük a Kingsman bukását, így pont időszerű egy előzmény történet, amely nem a főhősre, hanem magára az alakulatra koncentrál, ami az egész széria alapját adja. Vaughn maradt írónak és rendezőnek, valamint szerzett egy igazán impozáns színészgárdát is maga mellé. Az alább megtekinthető előzetes, pedig kellően ütős, ahhoz, hogy tűkön ülve várjuk a premiert!

A magyarországi bemutató dátuma: 2020. szeptember 17.


 

 

 

Friss

A MűvészTerem pályázat lezárult

Nyáron írtunk a MűvészTerem nevű pályázatról. A kétfordulós verseny eredménye megvan, a második forduló...

Megérkezett az Outlander szakácskönyv

Történt már veled olyan, hogy néztél egy filmet/sorozatot, amiben jóízűen falatoztak és te nyál...

A vérszívó diktátor – A gróf (El Conde, 2023 – Netflix) kritika

Pablo Larraín világhírű chilei rendező konzervatív politikus szülők gyermekeként látta meg a napvilágot és...

“Tehetsz méh többet!” a Magyar Természettudományi Múzeum rendezvénye kisgyermekeknek

A Magyar Természettudományi Múzeum, Tehetsz méh többet! című rendezvénye főként a kisgyermekeket célozza meg....
Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

Hasonlóak

Barbie, a diadalmas

Vajon ki 2023 legnagyobb, legerősebb, legvonzóbb mozilénye? Hát egy tágra nyílt szemű, vékony, szőke...

Ott ér véget, ahol elkezdődött – Insidious – A vörös ajtó holnaptól a mozikban!

Az immár legendás Insidious horrorfranchise záródarabjában a teljes eredeti stáb visszatér, hogy újabb hátborzongató, álomszerű vízióval...

Megvédték Tom Cruise-t nagy covidos botránya miatt

Hatalmas feltűnést keltett világszerte 2020 karácsonya közeledtével az a hangfelvétel, amelyben Tom Cruise magából kikelve...