11.7 C
Budapest
kedd, október 27, 2020
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Jamie Foxx megerősítette, hogy visszatér Elektróként!

Jamie Foxx megerősítette, hogy visszatér Elektróként!

A napokban ismét izgatott állapotba kerülhettek mindenki kedvenc hálószövőjének rajongói, ugyanis a The Hollywood Riporter belengette, hogy A csodálatos Pókember 2 után, Jamie Foxx ismét feltűnik a vásznon, mint Elektró. J.K Simmons után tehát Foxx lehetne a második olyan színész, aki ugynazon karakter, két külön verzióját is eljátszhatná, immáron a MCU tagjaként.

A pletyka igen hamar igazzá vált, hiszen maga Jamie Foxx jelentette be egy posztban, hogy visszatér megkeseríteni Pókember életét. A színész azóta törölte a posztot ( valószínűleg a stúdió nem örült a túlzott őszinteségnek), de mint tudjuk, az internet nem felejt.

Állítólag azonban nem ugyanazt a verzióját fogjuk látni Elektrónak, mint anno, hiszen Jamie posztjából kiderült, hogy ezúttal nem lesz kék, sőt, szerinte egy sokkal menőbb verzióját láthatjuk majd.

Az, hogy Elektró miként jön ismét képbe, illetve, hogy lesz- e bármi köze a multiverzumhoz, arra még bő egy évet várnunk kell.


Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB

Vadon (Wild – 2014) [Kritika]

Ha meghalljuk azt a szót, hogy zarándoklat, a legtöbb embernek valószínűleg az El Camino fog beugrani. Természetesen ezen kívül rengeteg hasonló zarándokút létezik, melyek...

Marvel maratont tartanál? Íme a teljes idővonal, hogy biztosan a helyes sorrendben nézd a stúdió filmjeit és sorozatait!

Cikkünkből megtudhatjátok, hogyan nézzétek kronológiailag helyes sorrendben a Marvel-moziuniverzum filmjeit, sorozatait és kisfilmjeit! 1. Amerika kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) 2. Carter...

A másik út – Minisorozat (Unorthodox: Limited Series – 2020) [Kritika]

Hogyan utasítsuk vissza gyökereinket? Erre a kérdésre ad választ a Netflix sorozata, mely négy részben lebbenti fel előttünk egy Ultra-Ortodox zsidó közösségtől „szökő” fiatal...

Házimozi: A kör (The Circle – 2017) [Kritika]

A Harry Potter filmek nem csak Daniel Radcliffe számára hozták meg a sikert, hanem Emma Watsonnak is. 2011-ben került a mozik vásznaira az utolsó...