péntek, április 19, 2024

Trending

Hasonlóak

Jamie Foxx megerősítette, hogy visszatér Elektróként!

A napokban ismét izgatott állapotba kerülhettek mindenki kedvenc hálószövőjének rajongói, ugyanis a The Hollywood Riporter belengette, hogy A csodálatos Pókember 2 után, Jamie Foxx ismét feltűnik a vásznon, mint Elektró. J.K Simmons után tehát Foxx lehetne a második olyan színész, aki ugynazon karakter, két külön verzióját is eljátszhatná, immáron a MCU tagjaként.

A pletyka igen hamar igazzá vált, hiszen maga Jamie Foxx jelentette be egy posztban, hogy visszatér megkeseríteni Pókember életét. A színész azóta törölte a posztot ( valószínűleg a stúdió nem örült a túlzott őszinteségnek), de mint tudjuk, az internet nem felejt.

Állítólag azonban nem ugyanazt a verzióját fogjuk látni Elektrónak, mint anno, hiszen Jamie posztjából kiderült, hogy ezúttal nem lesz kék, sőt, szerinte egy sokkal menőbb verzióját láthatjuk majd.

Az, hogy Elektró miként jön ismét képbe, illetve, hogy lesz- e bármi köze a multiverzumhoz, arra még bő egy évet várnunk kell.


Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.