Vége a találgatásnak! Itt az új Pókember-film hivatalos címe!

A Pókember-rajongók gyakorlatilag extázisban élnek az elmúlt hónapokban. Még tavaly év végén röppentek fel a pletykák, hogy több régebbi karakter is visszatér az új filmben, gondolok itt elsősorban Jamie Foxxra, aki Elektróként tér vissza, vagy Alfred Molinara, akit Doctor Octopusként ismerhettünk meg anno, a Sam Raimi-féle Pókember második részében. Az, hogy hogyan illeszkednek majd a story-ba, mindenképp érdekes lesz, hiszen mindkét karakter halott a saját univerzumában.

És itt jön a lényeg, ugyanis minden jel arra mutat, hogy az új Pókember-felvonás bevezeti a multiverzumot az MCU-ba. Így előfordulhat akár az is, ami az utóbbi hónapokban a legjobban lázban tartja a rajongókat, vagyis hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield is újra magára öltheti a pókjelmezt, hiszen a multiverzum gyakorlatilag végtelen lehetőséget nyit az MCU következő filmjeinek, és a készülő Doctor Strange felvonás címe is erre utal, ugyanis az alkotás a Doctor Strange in the Multiverse of Madness címet viseli.

A rajongók számos lehetséges alcímmel előálltak az elmúlt időszakban, sokan úgy gondolták, hogy a Home Worlds alcímet kapja majd a film, utalva a különböző univerzumok világaira. A film három fiatal színésze, Tom Holland, Zendaya és Jacob Batalon a napokban a bolondját járatták a fanokkal, történt ugyanis, hogy mindhárman kiposztoltak egy címet a saját közösségi felületükre, viszont a címek nem egyeztek. Mindenki más alcímet posztolt, így hamar bizonyossá vált, hogy ez is a marketing része, és valószínűleg egyik cím se valós.

Azonban a találgatásoknak vége, ugyanis egy hivatalos videóban felfedték a film valódi címét, ami a Spider-Man: No Way Home címet kapta.

Azonnal elindultak a spekulációk, hogy mire is utalhat a cím, és sokan úgy gondolják, hogy Peter talán egy másik univerzumban ragad, ahonnan nincs hazaút!?

Az első előzetesre még valószínűleg várni kell kicsit, hiszen a forgatás még javában zajlik, és a mozi premierdátuma is odébb van még, ugyanis a No Way Home 2021. december 17-én kerül bemutatásra.


ForrásMarvel

Friss

Alice Határországban kritika (Alice in Borderland 2022, Netflix) – Meglehet-e menekülni a haláltól?

Életre halálra szóló játékok. Logika, kitartás, csapatmunka és erő. Ezek kellenek ahhoz, hogy valaki...

A titokzatos nő kritika (Decision to Leave/Heojil kyolshim, 2022) – A bűn, és a szerelem összefonódása

Ez az alkotás, annak a Park Chan-wooknak a legújabb műve, akinek az életművében már...

Babylon kritika (Babylon, 2022) – Betekintés Hollywood legmélyebb bugyraiba

Damien Chazelle korunk egyik legnagyobb tehetsége. Még csak 37 éves, de már olyan nagyszabású...

Az ember, akit Ottónak hívnak kritika (A Man Called Otto, 2022) – Egy svéd film nem „svédelt” változata

Ha valaki olvasta Fredrik Backman „Az ember, akit Ovenak hívnak” cím könyvét, az valószínűleg...
Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.

Hasonlóak

Így lett vírusvideó a gyilkos robot tánca

Elárvul egy kislány, Cady, ám nagynénje, Gemma szerencsére robotmérnök és feltaláló, ezért összeszerkeszt neki...

Díjeső hullhat a Babylonra

Öt Arany Glóbuszra jelölték a Babylon című gigantikus filmeposzt – több mint háromórás időtartamával, a nagyszabású...

A Vérapó kihagyhatatlan, mert a Mikulás drágán adja az életét

Bevallottan a Drágán add az életed! volt az egyik ihletforrás a Vérapó című vidám karácsonyi gyilkolászás alkotói számára:...