Vége a találgatásnak! Itt az új Pókember-film hivatalos címe!

A Pókember-rajongók gyakorlatilag extázisban élnek az elmúlt hónapokban. Még tavaly év végén röppentek fel a pletykák, hogy több régebbi karakter is visszatér az új filmben, gondolok itt elsősorban Jamie Foxxra, aki Elektróként tér vissza, vagy Alfred Molinara, akit Doctor Octopusként ismerhettünk meg anno, a Sam Raimi-féle Pókember második részében. Az, hogy hogyan illeszkednek majd a story-ba, mindenképp érdekes lesz, hiszen mindkét karakter halott a saját univerzumában.

És itt jön a lényeg, ugyanis minden jel arra mutat, hogy az új Pókember-felvonás bevezeti a multiverzumot az MCU-ba. Így előfordulhat akár az is, ami az utóbbi hónapokban a legjobban lázban tartja a rajongókat, vagyis hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield is újra magára öltheti a pókjelmezt, hiszen a multiverzum gyakorlatilag végtelen lehetőséget nyit az MCU következő filmjeinek, és a készülő Doctor Strange felvonás címe is erre utal, ugyanis az alkotás a Doctor Strange in the Multiverse of Madness címet viseli.

A rajongók számos lehetséges alcímmel előálltak az elmúlt időszakban, sokan úgy gondolták, hogy a Home Worlds alcímet kapja majd a film, utalva a különböző univerzumok világaira. A film három fiatal színésze, Tom Holland, Zendaya és Jacob Batalon a napokban a bolondját járatták a fanokkal, történt ugyanis, hogy mindhárman kiposztoltak egy címet a saját közösségi felületükre, viszont a címek nem egyeztek. Mindenki más alcímet posztolt, így hamar bizonyossá vált, hogy ez is a marketing része, és valószínűleg egyik cím se valós.

Azonban a találgatásoknak vége, ugyanis egy hivatalos videóban felfedték a film valódi címét, ami a Spider-Man: No Way Home címet kapta.

Azonnal elindultak a spekulációk, hogy mire is utalhat a cím, és sokan úgy gondolják, hogy Peter talán egy másik univerzumban ragad, ahonnan nincs hazaút!?

Az első előzetesre még valószínűleg várni kell kicsit, hiszen a forgatás még javában zajlik, és a mozi premierdátuma is odébb van még, ugyanis a No Way Home 2021. december 17-én kerül bemutatásra.


SourceMarvel

Friss

Gerlóczy Sári: Társas mező című kiállításán jártunk a Fugában

Gerlóczy Sári ecsettel a kezében mutatja meg mindennapi gondjait és problémáit. Az emberek társas...

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun: Maverickben

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres...

Olescher Tamás: Az igazságnak és a szeretetnek című kiállításán jártunk

Olescher Tamás festő, népművelő emlék kiállítását a Műcsarnokban láthatjuk. A tárlat körülbelül harminc éves...

Repülj vissza az ókori Rómába – Thermae Romae Novae 1. évad kritika (2022 – Netflix)

A Netflix manapság elég híres arról, hogy szinte ontja magából az animéket, a lehető...
Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.

Hasonlóak

Tom Cruise ritka szerelmi jelentben szerepel a Top Gun: Maverickben

A Top Gun elképesztő légi felvételeivel lett kultuszfilm 36 évvel ezelőtt, de sokat lendített rajta Tom Cruise híres...

Skandináv filmek a cannes-i programban és a Vertigo hazai megjelenésében!

A világ legrangosabb filmfesztiválja, az ’A’ kategóriás Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában három skandináv film...

Mit mondjunk a gyereknek, ha macskanőnek öltözött call girl várja apát otthon?

Előzetest kapott Rohonyi Gábor és Vékes Csaba filmje, a Szia Életem!, amelyből kiderül, hogy...