Készülhet a Free Guy 2. része – maga Ryan Reynolds erősítette meg

Alig három napja látható a Free Guy a mozikban, és úgy tűnik, a Disney már készül is a folytatásra.

A Free Guy igen sikeres hétvégét tudhat maga mögött, Amerikában több mint 28 millió dollárt szedett össze 3 nap alatt, és a kritikák többsége is pozitív: 82 százalékon áll a kritikusok, 95 százalékon a közönség szavazata alapján a Rotten Tomatoes-on.

Free Guy
Ryan Reynolds, mint Guy. Forrás: IndieWire

Reynolds a Twitteren jelentette be, hogy a Disney el akarja készíteni a 2. részt, amit az „irony” hashataggel zárt, vagyis minden bizonnyal mindezt ironikus boldogsággal írta.

Hogy miért? 

Ha már láttad a Free Guy-t akkor tudhatod, valamint a PR-kampányt is arra építették az elmúlt hónapokban, hogy végre egy eredeti filmet – nem feldolgozást, folytatást, rebootot – készítenek. Úgy tűnik, hogy a pénz és a siker átírja a dolgokat… A rendező Shawn Levy is Reynolds-hoz hasonló boldogsággal osztotta meg a tweetet. 

Free Guy
Ryan Reynolds, mint Guy és Jodie Comer, mint Molotov Girl. Kredit: © 2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved.

A Free Guy 2D-ben (felirattal és szinkronosan), valamint szinkronosan 3D-ben, 4DX-ben és IMAX-ben is látható a magyar mozikban.   

Friss

Egy igazi Netflix romantika, sorozat formában – Puszi: Kitty 1. évad (XO, Kitty – 2023, Netflix) kritika

Az igazi Netflix romantika már-már saját fogalommá nőtte ki magát az évek alatt a...

Kurosawa és társai: A 20 legjobb szamurájfilm, amit muszáj megnézni legalább egyszer

A japán történelem mindig is lenyűgözött. Mondhatni abba a korosztályba tartozom, akiknek gyerekként a...

A fehér ember igenis tud ugrani, avagy ilyen egy szórakoztató remake! – Zsákolj, ha tudsz! (White Men Can’t Jump, 2023 – Disney+) kritika

Kifejezetten rossz előérzetem volt, amikor megláttam, hogy az 1992-es Zsákolj, ha tudsz-ból, ami nem...

A kis hableány (The Little Mermaid, 2023) kritika

Van egy jó hírem, meg egy rossz. A jó hír az, hogy A kis...
Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.

Hasonlóak

Megvédték Tom Cruise-t nagy covidos botránya miatt

Hatalmas feltűnést keltett világszerte 2020 karácsonya közeledtével az a hangfelvétel, amelyben Tom Cruise magából kikelve...

A Transformers: A fenevadak kora az újrakezdést jegyében készült

Az új, hetedik Transformers-film minden bizonnyal figyelmen kívül hagyja azt az előző öt Transformers-produkciót, amelyet Michael...

Vérszemet kapott Nicolas Cage, saját Drakula-filmet akar

Hamarosan Drakula grófként láthatjuk Nicolas Cage-et a Renfield című vidám thrillerben, amelyben a címszereplő (Nicholas Hoult), aki a...