szombat, május 18, 2024

Trending

Hasonlóak

Készülhet a Free Guy 2. része – maga Ryan Reynolds erősítette meg

Alig három napja látható a Free Guy a mozikban, és úgy tűnik, a Disney már készül is a folytatásra.

A Free Guy igen sikeres hétvégét tudhat maga mögött, Amerikában több mint 28 millió dollárt szedett össze 3 nap alatt, és a kritikák többsége is pozitív: 82 százalékon áll a kritikusok, 95 százalékon a közönség szavazata alapján a Rotten Tomatoes-on.

Free Guy
Ryan Reynolds, mint Guy. Forrás: IndieWire

Reynolds a Twitteren jelentette be, hogy a Disney el akarja készíteni a 2. részt, amit az „irony” hashataggel zárt, vagyis minden bizonnyal mindezt ironikus boldogsággal írta.

Hogy miért? 

Ha már láttad a Free Guy-t akkor tudhatod, valamint a PR-kampányt is arra építették az elmúlt hónapokban, hogy végre egy eredeti filmet – nem feldolgozást, folytatást, rebootot – készítenek. Úgy tűnik, hogy a pénz és a siker átírja a dolgokat… A rendező Shawn Levy is Reynolds-hoz hasonló boldogsággal osztotta meg a tweetet. 

Free Guy
Ryan Reynolds, mint Guy és Jodie Comer, mint Molotov Girl. Kredit: © 2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved.

A Free Guy 2D-ben (felirattal és szinkronosan), valamint szinkronosan 3D-ben, 4DX-ben és IMAX-ben is látható a magyar mozikban.   

Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.