10.9 C
Budapest
szombat, október 31, 2020
Kezdőlap Ajánló HBO Go filmpremierek: 2020. április

HBO Go filmpremierek: 2020. április

Az HBO áprilisban sem hagy minket megjelenések nélkül, hiszen az HBO Go-n ebben a hónapban is megannyi friss film premier érkezik. A mozisikereken és blockbustereken túl még nagyon sok exkluzív cím is várja majd az érdeklődőket. Sőt, akár olyan klasszikusokkal is összefuthatunk majd, mint Forest Gump, a Horrora akadva-trilógia vagy a Gonosz halott 2013-as remake-je. A dokumentum filmek szerelmeseit sem hagyják cserben, hiszen kettő is érkezi: a Szisztéma (A főiskolai kosárlabda bajnokságot átszövő korrupcióval kapcsolatos kétéves, kiterjedt FBI-nyomozás krónikája.) és az Atlantai eltűnések és gyilkosságok. A kicsiknek sem kell szomorkodnia, hiszen nekik is készült egy kis mókával. Számukra a következő címekkel kedveskednek: Verdák, Verdák 2, Herkules (1997), Agymanók és a Muppets.

A Lego-kaland 2 – Megjelenés: Már elérhető

Öt fantasztikus év telt el az első Lego-kaland óta, amikor a polgároknak egy új, hatalmas fenyegetéssel kell szembenézniük. A távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak, ráadásul magukkal hurcolják Vadócot, Batmant, Vasszakállt és Unikittyt. A kiválasztottra, a gyermeteg Emmettre vár a feladat, hogy a Rex nevű hős, régész, kalandor, dinoszaurusz idomár és feltalálóval az oldalán kiszabadítsa őket, hogy azután együttes erővel megmentsék városukat.

Volt egyszer egy…Hollywood – Megjelenés: 2020. április 1.1969. Hollywood már nem a régi. Rick Dalton egykor népszerű színész, majd westernsorozat sztár, de mára már nem kapkodnak érte a rendezők. Egyre lejjebb csúszik, az alkoholban és az önsajnálatban keres menedéket. Vele együtt csúszik a legjobb barátja és kaszkadőre, Cliff Booth is, bár őt a legkevésbé sem izgatja mindez. Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de mára minden megváltozott: a szabályok, a producerek, még a nők is. Pedig Rick szeretné újraépíteni karrierjét.

Dóra és az elveszett Aranyváros – Megjelenés: 2020. április 5.

Dóra a dzsungelben nőtt fel, de arra, hogy mi vár rá a középiskolában, senki sem készítette fel. Amikor szülei az elveszett Aranyváros kutatása közben eltűnnek a dél-amerikai dzsungelben, egy kis csapat élén elindul, hogy megmentse őket.

A csempész – Megjelenés: 2020. április 19.

Ed Stone a nyolcvanas éveiben járó koreai háborús veterán. A férfi elidegenedett a családjától, pénzügyi nehézségei vannak, és a virágüzlete is becsődöl. Mivel nincs pénze és a családjára sem számíthat, elfogadja az egyszerűnek tűnő munkát, amihez csak vezetni kell tudnia. Az egyik mexikói drogkartell csempésze lesz. Az új szállító híre hamarosan felkelti azonban a DEA-ügynök Colin Bates figyelmét. Ed szeretné egyenesbe hozni az életét, mielőtt a zsaruk vagy a kartell emberei utolérnék.

Romlott oktatás – Megjelenés: 2020. április 26.

A megtörtént eseten alapuló vígjáték a Long Island-i Roslyn iskola felügyelőit követi, akik az amerikai történelem legnagyobb állami iskolát érintő sikkasztását követték el, több mint 11,2 millió dollár értékben.

Préda – Megjelenés: 2020. április 26.

A hurrikán alatt Haley a kiürítési parancsot figyelmen kívül hagyva hazatér, hogy megkeresse apját. Kiderül, hogy megsérült. Segíteni akar neki, ám a gyorsan emelkedő víz miatt csapdába esnek házuk alagsorában, és aligátorok bukkannak fel.

További megjelenések:

  • Egyetlen – Megjelenés: 2020. április 3.
  • A betolakodó – Megjelenés: 2020. április 4.
  • Amerikai nő – Megjelenés: 2020. április 5.
  • 4×4 – Megjelenés: 2020. április 10.
  • Örömóda – Megjelenés: 2020. április 12.
  • Esküvő a toppon – Megjelenés: 2020. április 13
  • A rendszer – Megjelenés: 2020. április 17.


Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB

Vadon (Wild – 2014) [Kritika]

Ha meghalljuk azt a szót, hogy zarándoklat, a legtöbb embernek valószínűleg az El Camino fog beugrani. Természetesen ezen kívül rengeteg hasonló zarándokút létezik, melyek...

Marvel maratont tartanál? Íme a teljes idővonal, hogy biztosan a helyes sorrendben nézd a stúdió filmjeit és sorozatait!

Cikkünkből megtudhatjátok, hogyan nézzétek kronológiailag helyes sorrendben a Marvel-moziuniverzum filmjeit, sorozatait és kisfilmjeit! 1. Amerika kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) 2. Carter...

A másik út – Minisorozat (Unorthodox: Limited Series – 2020) [Kritika]

Hogyan utasítsuk vissza gyökereinket? Erre a kérdésre ad választ a Netflix sorozata, mely négy részben lebbenti fel előttünk egy Ultra-Ortodox zsidó közösségtől „szökő” fiatal...

Házimozi: A kör (The Circle – 2017) [Kritika]

A Harry Potter filmek nem csak Daniel Radcliffe számára hozták meg a sikert, hanem Emma Watsonnak is. 2011-ben került a mozik vásznaira az utolsó...