vasárnap, június 23, 2024
KezdőlapFilmElőzetesekEszméletlenül látványos a Tenet legújabb előzetese

Eszméletlenül látványos a Tenet legújabb előzetese

-

Megérkezett a Tenet második mindent elsöprő elözetese

Christopher Nolan legújabb filmjéről nem sokat tudunk és ezen a legfrissebb ízelitő sem segít. A minden eddiginél látványosabb előzetest jócskán telepakolták akcióval és apró információmorzsákkal, ami több kérdést vet fel, mint amennyit megmagyaráz. Ebből is látszik, hogy Nolan, amellett, hogy kíváló rendező, hihetetlen jó marketing érzékkel is rendelkezik. Hiszen, ha bármikor rendez valamit az garantáltan esemény számba megy és a nézők tolonganak a mozik előtt. Akárcsak az Eredet vagy a Csillagok között esetében itt is sikerült olyan marketing kampányt kreálnia, amely garantáltan felkelti az érdeklődését még azoknak is, akiket abszolút hidegen hagy az ő munkássága. De lássuk, hogy mi is derül ki az alább megtekinthető angol nyelvű előzetesből.

A történetről nem tudtunk meg többet, de egy biztos, amit eddig minden előzetesben kihangsúlyoztak, hogy a III. világháborút szeretné egy titkos szervezet megakadályozni időmanipulálással. Legalábbis a legfrissebb ízelitő ezt sugallja és persze rengeteg látványos akció jelenetet igér. De, hogy miről is szól igazán a Tenet azt csak akkor fogjuk megtudni, ha megjelenik. Szerencsére Nolan továbbra is ragaszkodik a július 17-i amerikai megjelenéshez , ami nem véltelen, hiszen a Teneten áll vagy bukik az idei mozis évünk. Érdemes tehát szorítani Chrisnek, hogy bejöjjenek a számításai, mert ha nem így lesz, akkor szomorú idők elé néznek a mozi rajongók. A Tenet 2020. július 16-án jelenik meg Magyarországon.

 

 

 

 

Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.
Hírdetés

KI NE HAGYD!

Mindent egy lapra kritika (Hustle, 2022 – Netflix): Saját magadat kell legyőznöd!

Nagy pozitív visszhangot kapott a gagyi és kevésbé gagyi vígjátékok királyának, Adam Sandlernek legújabb Netflix filmje, ami egyaránt kivívta a kritikusok és a nézők...