szombat, június 22, 2024
KezdőlapFilmElőzetesekMegérkezett A rémület háza című film szinkronos előzetese

Megérkezett A rémület háza című film szinkronos előzetese

-

Hátborzongató előzetessel támad A rémület háza című film első szinkronos előzetese.

Nem megelpő módón ez az alkotás is a kisértetházas, jumpscare-es horror filmek palettáját igyekszik bővíteni, azonban van egy kis pikantériája a dolgoknak, hiszen a szóban forgó film Spanyolországból érkezik hozzánk az ADS services jóvoltából. Az Albert Pintó által dirigált Malasana 32, azaz A rémület háza európai stílusjegyeivel és spanyol temperamentumával mindenképpen üde színfoltnak igérkezik a mára már kiüresedett és generikussá vált kisértethistóriák palettáján. Íme az előzetes:


 

Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.
Hírdetés

KI NE HAGYD!

Mindent egy lapra kritika (Hustle, 2022 – Netflix): Saját magadat kell legyőznöd!

Nagy pozitív visszhangot kapott a gagyi és kevésbé gagyi vígjátékok királyának, Adam Sandlernek legújabb Netflix filmje, ami egyaránt kivívta a kritikusok és a nézők...