szombat, június 22, 2024
KezdőlapFilmElőzetesekBreaking: Megérkezett az Eternals első kedvcsinálója!

Breaking: Megérkezett az Eternals első kedvcsinálója!

-

Elérkezett a pillanat, hogy hosszas várakozás után a Marvel-moziverzum rajongói végre egy kis ízelítőt kapjanak a Marvel Studios évszázadokon átívelő sztárparádéjából, az Eternalsból.

A Marvel mindig tudta, hogyan kell jó előzetest vágni, és ez most sincs másként. A kedvcsináló mindenképpen érdekes és egyedi hangulatot áraszt magából. Ez pedig nem véltelen, hiszen az igazán különleges és egyéni stílussal rendelkező Chloé Zhao-t (A nomádok földje) kérték fel rendezőnek. A művészi képekben tobzódó ízelítőben megcsodálhatjuk az Ősi családot is.

A főbb szerepekben: Angelina Jolie (Thena), Salma Hayek (Ajak), Gemma Chan (Sersi), Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Barry Keoghan (Druig), Brian Tyree Henry (Phastos), Lauren Ridloff (Makkari), Ma Dong-seok (Gilgamesh), Lia McHugh (Sprite) és Kit Harington (Dane Whiteman).

Az előzetes alapján mindenképpen várós az Eternals. A pontos dátumot ugyan még nem fedték fel, de az már biztos, hogy idén novemberben érkezik az örökkévaló család millenniumokon átívelő, epikus kalandja.

Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.
Hírdetés

KI NE HAGYD!

Mindent egy lapra kritika (Hustle, 2022 – Netflix): Saját magadat kell legyőznöd!

Nagy pozitív visszhangot kapott a gagyi és kevésbé gagyi vígjátékok királyának, Adam Sandlernek legújabb Netflix filmje, ami egyaránt kivívta a kritikusok és a nézők...