fbpx
31.7 C
Budapest
szombat, június 19, 2021

Breaking: Megérkezett az Eternals első kedvcsinálója!

Elérkezett a pillanat, hogy hosszas várakozás után a Marvel-moziverzum rajongói végre egy kis ízelítőt kapjanak a Marvel Studios évszázadokon átívelő sztárparádéjából, az Eternalsból.

A Marvel mindig tudta, hogyan kell jó előzetest vágni, és ez most sincs másként. A kedvcsináló mindenképpen érdekes és egyedi hangulatot áraszt magából. Ez pedig nem véltelen, hiszen az igazán különleges és egyéni stílussal rendelkező Chloé Zhao-t (A nomádok földje) kérték fel rendezőnek. A művészi képekben tobzódó ízelítőben megcsodálhatjuk az Ősi családot is.

A főbb szerepekben: Angelina Jolie (Thena), Salma Hayek (Ajak), Gemma Chan (Sersi), Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Barry Keoghan (Druig), Brian Tyree Henry (Phastos), Lauren Ridloff (Makkari), Ma Dong-seok (Gilgamesh), Lia McHugh (Sprite) és Kit Harington (Dane Whiteman).

Az előzetes alapján mindenképpen várós az Eternals. A pontos dátumot ugyan még nem fedték fel, de az már biztos, hogy idén novemberben érkezik az örökkévaló család millenniumokon átívelő, epikus kalandja.

Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Hírdetés

LEGFRISSEBB