hétfő, május 20, 2024

Trending

Hasonlóak

Bontonfilm: DVD és Blu-ray megjelenések – 2018 Július

Július hónapban a házimozi szerelmeseit Jennifer Lawrence csábítja el a Vörös veréb című fordulatos és izgalmas thrillerben. A népszerű Young Adult-széria, Az Útvesztő befejező része, a Halálkúra is érkezik, a rajongók díszdobozos verzióban beszerezhetik az egész trilógiát. Oscar-jelölt filmekből megjelenik Greta Gerwig első önálló rendezése, az érzékeny és bájos humorú Lady Bird és a mocskosul szórakoztató Én, Tonya. Az akciódús, vicces és szexi kalandról a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Baywatch gondoskodik, a történelmi filmek szerelmeseinek pedig a nagyszabású és felemelő Ben Hurt (2016) ajánljuk.

Több verzióban is érkeznek Ethan Hunt (Tom Cruise) lehetetlen küldetései, a fordulatos történettel és lehengerlő akciószcénákkal operáló Mission: Impossible-filmek – ezzel a megjelenéssel kapcsolatban szeretnénk felhívni rá a figyelmet, hogy a fémdobozos verziók, azaz az első három rész UHD-n, a Fantom Protokoll és a Titkos Nemzet pedig UHD+BD-n augusztus hónapban sima tokos változatban is megjelenik majd. Arnold Schwarzenegger visszatér ikonikus fémvázas szerepébe a Terminator – Genisysben, Steven Soderbergh feszülten izgalmas thrillerében, a Tébolyultban pedig egy nő (Claire Foy) kétségbeesett küzdelmének lehetünk szemtanúi, aki egy pszichiátriai intézményből akar kijutni. A Pál, Krisztus apostola is megjelenik, a főszerepben James Faulknerrel és Jim Caviezellel, előbbi alakítja Pált, aki a keresztények kegyetlen üldözőjéből vált Krisztus apostolává, utóbbi pedig Lukácsot, aki lejegyzi az idős tanító bölcsességeit, amelynek nyomán létrejöhetett a katolikus egyház, a ma ismert formájában.

Natalie Dormer nem csak a főszerepet játssza, de társforgatókönyvíróként is közreműködött a Sötétségben című izgalmas thrillerben, amelynek hősnője egy vak zongoraművész, aki gyilkosság fültanúja lesz. A Csak most kezdődikben Morgan Freeman és Tommy Lee Jones küzd meg egymással Rene Russo kegyeiért, aztán kénytelenek összefogni… akárcsak a Lázadókban a Halle Berry és Daniel Craig által játszott karakterek, akik a Rodney Kinget összeverő rendőrök felmentése után kitörő zavargásokban próbálják elkerülni, hogy a tűzvonalba kerüljenek. Megjelenik egy James Bond Blu-ray gyűjtemény és számos klasszikus film fémdobozban, mint az Aki legyőzte Al Caponét, a Watchmen, a Harcosok klubja, az Én, a robot, a Féktelenül és a Holnapután, Denzel Washington ütős akciómozija, A védelmező pedig sima tokos és fémdobozos változatban is beszerezhető lesz.

Vörös veréb (DVD, Blu-ray, Steelbook) – Megjelenés: 2018. július 6.

Dominika Jegorova (az Oscar®-díjas* Jennifer Lawrence) gyönyörű, ünnepelt prímabalerina. Amikor szárnyaló karrierjét derékba töri egy súlyos sérülés, a lányra lecsap a Veréb Iskola, egy titkos orosz hírszerzési szolgálat, akik kivételes fiatalokat tanítanak meg arra, hogyan használják fegyverként a testüket és elméjüket. A lány kiállja a szadista kiképzést, és belőle válik a legveszedelmesebb Veréb, akit a program valaha produkált. Dominika azonban mihamarabb ki akar szabadulni a kémek világából, hiszen saját és beteg édesanyja élete is veszélyben forog, akárcsak egy amerikai CIA-ügynöké (Joel Edgerton – Warrior – A végső menet, Az ajándék), aki minduntalan győzködi: ő az egyetlen ember, akiben a lány megbízhat… de vajon fordítva is igaz ez?

A Vörös veréb romantikus elemekkel átszőtt „fordulatos és izgalmas thriller, sokkoló befejezéssel” (Andrew Freund, Dish Nation, FOX-TV), ami után tátva marad a nézők szája.

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Audiokommentár Francis Lawrence rendező közreműködésével (eredeti nyelven)
 • Kimaradt jelenetek
 • Egy újfajta hidegháború – a könyv adaptálása
 • Ügynök névsor – a lenyűgöző szereplőgárda
 • A szakma fortélyai – hiteles látványvilág
 • Külső forgatási helyszínek
 • Üdvözlünk a Veréb Iskolában: balett- és kaszkadőrjelenetek
 • A kirakós utolsó darabkái – az utómunkálatok

Az útvesztő: Halálkúra (DVD, Blu-ray, Steelbook) – Megjelenés: 2018. július 6.

A NAGYSZABÁSÚ AZ ÚTVESZTŐ-TRILÓGIA LEBILINCSELŐEN IZGALMAS BEFEJEZÉSE A trilógia befejező részében a tisztársak, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak: hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyul. Ha azonban élve kijutnak, választ kapnak a Tisztásra érkezésük óta felgyűlt összes kérdésükre.

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Kimaradt és bővített jelenetek Wes Ball rendező, T.S. Nowlin forgatókönyvíró és Joe Hartwick Jr. producer közreműködésével
 • Minden, amit tudni akartál a Halálkúráról o Az utolsó futás o Újra együtt o Egy disztópikus világ o Visszatekintés
 • Bakiparádé
 • Győztesek vagyunk
 • A vizuális effektusok – a rendező választható audiokommentárjával
 • Audiokommentár Wes Ball, T.S. Nowlin és Joe Hartwick Jr. közreműködésével (eredeti nyelven)
 • Galéria
 • Mozielőzetesek (eredeti nyelven)

Az útvesztő trilógia (DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2018. július 6.

AZ ÚTVESZTŐ A nagy sikerű könyvsorozatból készült film főszereplője a tinédzser Thomas (Dylan O’Brien), aki egy csapat fiúval együtt, emlékek nélkül csapdába esik a Tisztáson, melyet egy óriási, folyton változó, szörnyekkel teli labirintus zár el a külvilágtól.

AZ ÚTVESZTŐ: TŰZPRÓBA Miután kiszabadultak az Útvesztő fogságából, Thomas és tisztársai újabb kihívással néznek szembe: át kell kelniük a kietlen, veszélyekkel teli Perzseltföldön, miközben egy titkos szervezet, a VESZETT szándékait is igyekeznek kifürkészni.

AZ ÚTVESZTŐ: HALÁLKÚRA A trilógia nagyszabású befejező részében a tisztársak, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak: hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyul.

Lady Bird (DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2018. július 6.

A kaliforniai Sacramentóban járunk 2002-ben. A tinédzser Christine „Lady Bird” McPherson (Saoirse Ronan – Brooklyn) csordultig van szeretettel, de már-már kiállhatatlanul makacs – akárcsak az édesanyja (az alakításáért Oscar®-díjat nyert* Laurie Metcalf – Agymenők-sorozat), akivel emiatt örökös harcban áll…

Greta Gerwig (Frances Ha) 5 Oscar®-díjra jelölt* első önálló rendezése érzékeny és bájos humorú film a bennünket meghatározó kapcsolatokról, a hit és az otthon fogalmáról, valamint anyák és tinédzser lányaik viharos viszonyáról.

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Így készült a Lady Bird
 • Audiokommentár Greta Gerwig író/rendező és Sam Levy operatőr közreműködésével (eredeti nyelven)

Én, Tonya (DVD) – Megjelenés: 2018. július 20.

Tonya Harding (Margot Robbie – A Wall Street farkasa, Tarzan legendája) bulvártörténete a kilencvenes évek egyik legnagyobb port kavaró sztorija volt. A tehetséges, fiatal műkorcsolyázó karrierje ragyogóan ívelt felfelé, amiben sportolói elszántsága mellett elvitathatatlan érdeme volt a nem éppen finom nevelési és edzői módszereket alkalmazó szabad szájú anyjának (az alakításáért Oscar®-díjat nyert Allison Janney – Anyák gyöngye-sorozat). Aztán a lány egy nap megismerkedett egy férfival (Sebastian Stan – Amerika kapitány: A tél katonája), s az élete innentől más irányt vett… és elvezetett addig a pontig, amikor legnagyobb riválisát megtámadták, a korcsolyázónő pedig első számú közellenséggé vált. Sportszerűtlen sportoló és romlott ember, vagy csak neveltetése és erőszakos ex-barátja áldozata volt Tonya Harding? A 3 Oscar®-díjra jelölt*, „mocskosul szórakoztató” (Variety) filmből, amiben „Margot Robbie szenzációsat alakít” (Uproxx) kiderül!

Baywatch (DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2018. július 6.

A nagysikerű tévésorozat őrülten vicces és akciódús moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchannon (Dwayne Johnson – Jumanji – Vár a dzsungel) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron – A legnagyobb showman). A két vetélytárs aztán kénytelen összefogni: fel kell ugyanis göngyölíteniük egy kegyetlen és gyönyörű üzletasszonyhoz (Priyanka Chopra, Quantico-sorozat) köthető bűnügyet, ami az egész öböl jövőjét veszélyezteti.

Hatalmas poénok és parányi bikinik: ha jön a nyár, jön a Baywatch – merüljünk el ebben az akciódús, vicces és szexi kalandban!

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Egy legendás sorozat öröksége
 • Kimaradt és bővített jelenetek
 • Ismerd meg a legmenőbb vízimentőket!
 • Villants strandformát! – a fizikai felkészülés és a kaszkadőrmutatványok

Ben Hur (2016) (DVD, Blu-ray, Steelbook) – Megjelenés: 2018. július 6.

Judah Ben Hurt (Jack Huston) fogadott testvére, Messala (Toby Kebbell), a római hadsereg tisztje hamisan vádolja árulással. A herceget megfosztják nemesi címétől és rabszolgaságba kényszerítik, ezért hátra kell hagynia családját és szerelmét (Nazanin Boniadi). Több évet tölt a tengeren hánykolódva, míg végül a halál torkából a titokzatos Ilderim (az Oscar®-díjas* Morgan Freeman) menekíti ki és az ifjú herceg végre hazatérhet. Bár bosszúra szomjazik, végül megváltásra talál.

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Lehengerlő színészgárda
 • Az ikonikus fogatverseny
 • Ben Hur: az örökség
 • Modern ízlésre szabva
 • Egy messiási történet – a klasszikus regény új életre kel
 • Kimaradt és bővített jelenetek

Mission: Impossible 5. – Titkos nemzet (DVD, Blu-ray, Steelbook, 4K UHD) – Megjelenés: 2018. július 6.

Az Impossible Mission Force-t feloszlatják, így Ethan (Tom Cruise) és csapata (Jeremy Renner, Simon Pegg, Ving Rhames) szorult helyzetben van, amikor szembekerül egy magasan képzett, különleges ügynökökből álló hálózattal, a Szindikátussal. A rendkívül rátermett alakulat mindenáron új világrendet akar létrehozni, és ezt terrortámadások egyre durvuló sorozatával szándékozik véghez vinni. Ethanék csak magukra számíthatnak, valamint egy rejtélyes brit ügynöknőre (Rebecca Ferguson). Így néznek szembe az eddigi leglehetetlenebb küldetésükkel „az év legjobb akciófilmjében” (Sean O’Connell, NBC-TV), ami tele van olyan lélegzetelállító kaszkadőrmutatványokkal, amiktől „leesik az állad” (Scott Mendelson, Forbes).

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Audiokommentár Tom Cruise and Christoper McQuarrie rendező közreműködésével (eredeti nyelven)
 • Bevetésre készen
 • Tom Cruise kettős szerepben
 • Hősök
 • Így készült: o A magasban –a nyitójelenet o Merülés – a víz alatti jelenet o Kapj el, ha tudsz! – az üldözések
 • Küldetés teljesítve

Mission: Impossible (DVD, 4K UHD Steelbook) – Megjelenés: 2018. július 20.

Egy volt orosz kém szigorúan bizalmas nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével… ha az adatok rossz kezekbe kerülnek, az beláthatatlan következményekkel jár. Ethan Hunt (Tom Cruise) titkosügynök és csapata ezért akcióba lendül. Számításaikba azonban hiba csúszik, és Hunton kívül senki sem éli túl a küldetést. A szuperkém a kormány bérgyilkosai elől menekül, közben betör a CIA egyik legjobban őrzött épületébe, és egy expresszvonat tetején is akcióba lendül, azaz mindent megtesz, hogy üldözői előtt egy lépéssel járjon… és közelebb jusson a sokkoló igazsághoz.

Mission: Impossible 2. (DVD, 4K UHD Steelbook) – Megjelenés: 2018. július 20.

A világ legkiválóbb különleges ügynöke visszatér: Ethan Hunt (Tom Cruise) küldetését ezúttal az akciófilmek legnagyobb mestere, John Woo dirigálta.

Hunt ez alkalommal sincs könnyű helyzetben: meg kell állítania az áruló Sean Ambrose (Dougray Scott) ügynököt, aki egy halálos vírust akar a világra szabadítani. Hunt egyetlen reménye a szépséges Nyah Hall (Thandie Newton), az ő segítségével talán megakad

EXTRÁK (eredeti nyelven):

 • Audiokommentár John Woo rendező közreműködésével UHD

Mission: Impossible 3. (DVD, 4K UHD Steelbook) – Megjelenés: 2018. július 20.

A tét még sosem volt ilyen hatalmas, az akciók pedig minden eddiginél izgalmasabbak. Egyvalami változatlan: ezúttal is Tom Cruise alakítja Ethan Huntot, a rettenthetetlen titkos ügynököt, akinek adrenalindús és fordulatokban gazdag harmadik kalandját J.J. Abrams (Star Trek – Sötétségben, Star Wars: Az ébredő erő) rendezte.

A szuperkém felettesei (Laurence Fishburne és Billy Crudup) megbízására ezúttal egy minden eddiginél halálosabb ellenféllel, a szadista fegyverkereskedő Owen Daviannel (az Oscar®-díjas* Philip Seymour Hoffman) veszi fel a harcot. Csapatával (Ving Rhames, Jonathan Rhys Meyers és Maggie Q) együtt látványos és izgalmas kalandokba keverednek Olaszország és Kína egzotikus tájain. A tét óriási: nem csak ügynöktársukat (Keri Russell) kell kiszabadítaniuk, de meg kell állítaniuk Daviant, aki végezni akar Ethan feleségével (Michelle Monaghan).

EXTRÁK (eredeti nyelven):

 • Audiokommentár Tom Cruise és J.J. Abrams rendező közreműködésével

Mission: Impossible 4. – Fantom protokoll (DVD, Blu-ray, 4K UHD+Blu-ray Steelbook) – Megjelenés: 2018. július 20.

Nincs se tervük, se segítségük – de nincs más választásuk: akcióba kell lépniük! Ethan Hunt ügynök (Tom Cruise) elit csapatával (Jeremy Renner – Bosszúállók és Simon Pegg – Star Trek) kénytelen elrejtőzni a világ elől, mikor a Kreml felrobbantásáért őket teszik felelőssé, és embereit terroristának bélyegzik. Miközben az ügynökség nevét próbálják tisztára mosni, a csapat egy olyan összeesküvés nyomaira bukkan, melynek célja egy nukleáris háború kirobbantása. A világ megmentése érdekében minden trükköt be kell vetniük, ugyanis ez a küldetés minden eddiginél kockázatosabb, veszélyesebb és lehetetlenebb!

EXTRÁK (eredeti nyelven):

 • Küldetés elfogadva – a kulisszák mögött: akció a forgatáson, lélegzetelállító kaszkadőrmutatványok
 • Lehetetlen küldetések – a homokvihar megvalósítása és a szuperkütyük titkai
 • Kimaradt jelenetek – Brad Bird rendező választható kommentárjával
 • Alternatív nyitójelenet

Terminator: Genisys (DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray, Steelbook) – Megjelenés: 2018. július 20.

ÚJ KÜLDETÉS, ÚJ FENYEGETÉS, ÚJ VÉGZET John Connor (Jason Clarke – A majmok bolygója – Forradalom), az emberi ellenállás vezetője visszaküldi 1984-be Kyle Reese őrmestert (Jai Courtney – Die Hard – Drágább, mint az életed), hogy védje meg a fiatal Sarah Connort (Emilia Clarke – Trónok harca-sorozat) és oltalmazza a jövőt, ám az események váratlan fordulata töredezett idővonalat hoz létre. Reese őrmester a múlt ismeretlen változatában találja magát, ahol különös szövetségesekre talál, köztük egy új T-800-as Terminátorra, a Védelmezőre (Arnold Schwarzenegger). Veszélyes új ellenségekből sincs hiány, és szokatlan a küldetés is: helyre kell állítani a jövőt.

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Családi viszonyok
 • A film speciális effektusai
 • Így készült a film

Tébolyult (DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2018. július 20.

Az Oscar®-díjas* Steven Soderbergh feszülten izgalmas filmjében egy nő kétségbeesetten küzd a szabadságáért – még akkor is, ha ezzel kockára teszi saját elméjének épségét. Sawyer Valentini (Claire Foy – The Crown-sorozat) még nem heverte ki, hogy egy férfi zaklatta, ezért terápiára jár. Amikor költözése után új pszichiátert kell találnia, egy helyi intézményre esik a választása. Itt aztán figyelmetlenségből aláír egy papírt

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Elborult elmék – így készült a film

Pál, Krisztus apostola (DVD, Blu-ray) . Megjelenés: 2018. július 6.

Pál (James Faulkner – Trónok harca-sorozat) a keresztények hírhedten kegyetlen üldözőjéből vált Krisztus egyik legnagyobb hatású apostolává. Utolsó napjait egy rideg és sötét börtöncellában töltötte, arra várva, hogy végrehajtsák a Nero császár által elrendelt kivégzését. Barátja és orvosa, Lukács (Jim Caviezel – A Passió) meglátogatja az ítélet végrehajtása előtt, pedig Rómába utazásával az életét kockáztatja. Mauritius (Olivier Martinez – S.W.A.T. – Különleges kommandó), a börtön prefektusa ugyanis minden lépését árgus szemmel figyeli… Lukácsnak sikerül lejegyeznie az idős tanító bölcsességeit, amely nyomán aztán létrejöhetett a katolikus egyház, a ma ismert formájában. Hitük kihívást jelentett egy egész birodalom számára. Szavaik megváltoztatták az egész világot.

EXRÁK (eredeti nyelven):

 • Kimaradt jelenetek
 • Szentírásból mozgókép
 • Saulból Pál – egy apostol útja
 • A korabeli Róma megalkotása
 • Egy különleges barátság: Lukács és Pál

Sötétségben (DVD) – Megjelenés: 2018. július 6.

Egy vak zongoraművész (Natalie Dormer – Trónok harca-sorozat) fültanúja lesz felső szomszédja, Veronique (Emily Ratajkowski – Holtodiglan) meggyilkolásának. Sofia így kerül kapcsolatba a halott lány apjával, aki egy szerb üzletember, bizonyos Zoran Radic (Jan Bijvoet – Birmingham bandája-sorozat), és a vádak szerint közreműködött a boszniai népirtásban. A lány az életét is kockára tenné, hogy válaszokat kapjon a kérdéseire, így hamar a londoni alvilág korrupcióval, erőszakkal és zsarolással teli labirintusában találja magát… Az Anthony Byrne (Birmingham bandája-sorozat) rendezésében készült izgalmas thrillerben a társforgatókönyvíró Natalie Dormer mellett a főbb szerepekben Ed Skreint (Deadpool) és Joely Richardsont (A tetovált lány) láthatjuk.

EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Interjú a készítőkkel és a szereplőkkel

Csak most kezdődik (DVD) – Megjelenés: 2018. július 6.

Duke Diver (az Oscar®-díjas* Morgan Freeman) egy Palm Springsben található luxus üdülőhely, a Villa Capri szabadszellemű menedzsere. Bár a múltja sötét titkot rejt, jelenlegi élete csupa napfény és vidámság: mindent megtesz, hogy a vendégek számára a Capriban eltöltött idő életük legnagyobb bulija legyen. Felhőtlen jókedvének egyszeriben vége szakad, amikor becsekkol az ex-katona szívtipró, Leo (az Oscar®- díjas** Tommy Lee Jones). Nyomban megindul a harc a két férfi között a szálloda alfahímje címéért, valamint az újonnan érkezett üdvöske, Suzie (Rene Russo – Halálos fegyver 3. és 4., Szóljatok a köpcösnek!) kegyeiért. Amikor azonban Duke-ot utolérik a múlt árnyai, a két rivális kénytelen összefogni, hiszen Duke élete és a Villa Capri jövője a tét.

Lázadók (DVD) – Megjelenés: 2018. július 20.

A megtörtént események alapján készült Lázadók az 1992-es Los Angeles-i zavargások alatt játszódó, lebilincselő thriller, a főszerepben olyan nagyszerű színészekkel, mint az Oscar®-díjas* Halle Berry (Szörnyek keringője, Kardhal) és Daniel Craig (007 – Skyfall, Logan Lucky).  Millie (Berry) egyedülálló anya, aki nyolc gyerekéért bármire képes lenne. Szomszédja egy Obie (Craig) nevű, magának való, mogorva fickó. Amikor az esküdtszék felmenti azt a négy rendőrt, akik brutálisan összevertek egy Rodney King nevű, fekete taxisofőrt Los Angelesben, a helyi afroamerikai közösség fellázad és kitör a káosz. A zavargások miatt Millie és Obie kénytelenek összefogni, a nő mindenáron el akarja kerülni, hogy családja a fosztogatások és gyújtogatások tűzvonalába kerüljön.

A védelmező (UHD+BD, Steelbook UHD+BD) – Megjelenés: 2018. július 20.

Robert McCall (Denzel Washington) maga mögött hagyva rejtélyes múltját, gondtalanul élvezi új, békés életét. Az egykori kommandós megrendezte a halálát, hogy visszavonulhasson. Találkozik azonban egy fiatal lánnyal, Terivel (Chloë Grace Moretz), akit erőszakos orosz gengszterek terrorizálnak. McCall nem tudja tétlenül nézni mindezt, ezért újra aktivizálja magát, hogy segítsen neki. Különleges képességeit a rászorulók szolgálatába állítja, és a törvény helyett ő szolgáltat igazságot számukra. Ha nincs kihez fordulni, McCall, a Védelmező segít. EXTRÁK (eredeti nyelven)

 • BOSSZÚÁLLÓ ÜZEMMÓDBAN DENZEL WASHINGTONNAL ÉS ANTOINE FUQUA-VAL: Nézd meg A védelmezőt Robert McCall (Denzel Washington) és a rendező, Antoine Fuqua nézőpontjából, miközben ők elmagyaráznak minden halálos mozdulatot
 • Denzel Washington: Egy másfajta szuperhős
 • A védelmező víziója: Antoine Fuqua
 • A védelmező kulisszái mögött
 • Egyszemélyes hadsereg: Felkészülés és küzdelem
 • Képgaléria
 • Home Mart: Az üzlet az üzlet
 • Az éjszaka gyermekei

4K ULTRA HD EXTRÁK:

 • 5 SOSEM LÁTOTT KIMARADT JELENET McCall bevezetőjével
 • Egy gonosz pszichózisa
 • Modern hős
 • Denzel Washington és Antoine Fuqua ismét egyesítik erőiket
 • Játszd a szereped! – a színészek
 • Bostoni forgatás
 • Akció!
 • Mozielőzetesek

James Bond: A teljes gyűjtemény (új kiadás) (24 Blu-ray)

Az összes Bond-film egy egyedülálló kiadásban – minden gyönyörű nő, aljas gonosztevő és karizmatikus Bond-színész Sean Connerytől Daniel Craigig. Éld át a filmtörténelem legismertebb es legidőtállóbb titkos ügynökének kalandjait e méltó kiadvány segítségével!

Fémdobozos újra kiadásokNémeth Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/