péntek, április 19, 2024
KezdőlapFilmElőzetesekItt a Cherry első előzetese Tom Holland főszereplésével

Itt a Cherry első előzetese Tom Holland főszereplésével

-

Tom Holland neve hallatán a legtöbb embernek valószínűleg az MCU Pókembere jut az eszébe. Tom Holland azonban amellett, hogy hatalmas lelkesedéssel kelti életre a barátságos és közkedvelt hálószövőt, egyértelműen bizonyítja azt is, hogy komolyabb projektekben is lehet rá számítani. A tavalyi év egyik legjobb Netflixes filmjében, a Mindig az ördöggel című drámában bizonyította már komolyabb oldalát, és úgy tűnik, hogy hamarosan ismét egy fajsúlyosabb szerepben láthatjuk viszont.A film februárban debütál majd az amerikai mozikban, majd márciusban lesz elérhető az Apple TV+ kínálatában, melynek főszereplőjét fogja alakítani Tom Holland. A történet egy fiatal srácról szól, aki a háborúban tett szolgálatai után hazatérve a katonákat gyakran sújtott poszttraumás stresszben szenved. Nem találja a helyét és hamar drogokhoz nyúl, ami egyenes utat biztosít számára a bűn ösvényére.

Cherry
Tom Holland a Cherryben/ Kép: Slashfilm

A film első előzetese kiválóan visszaadja a film várhatóan nyomasztó, egyben humoros hangulatát, melyet a népszerű rendezőpárosnak, a Russo-fivéreknek köszönhetünk. Az alapanyagot Nico Walker Cherry című regénye szolgáltatta.

A Cherry február 26-án debütál az amerikai mozikban, majd március 12-től az Apple Tv+ kínálatában is megtalálhatjuk. Mi már nagyon várjuk!


Nagy Norbert
Nagy Norbert
Hello, Norbi vagyok! Kiskorom óta rajongok a filmekért, sorozatokért. Műfajtól függetlenül, bármit megnézek, és szeretem utána kifejteni a véleményem róluk. Kritikáim írásban és videó formájában is megjelennek általában.
Hírdetés

KI NE HAGYD!

Mindent egy lapra kritika (Hustle, 2022 – Netflix): Saját magadat kell legyőznöd!

Nagy pozitív visszhangot kapott a gagyi és kevésbé gagyi vígjátékok királyának, Adam Sandlernek legújabb Netflix filmje, ami egyaránt kivívta a kritikusok és a nézők...