57 évesen elhunyt Kelly Preston

A hírt férje, John Travolta közölte Instagram-oldalán.

“Nehéz szívvel jelentem be, hogy az én gyönyörű feleségem elvesztette a mellrákral szemben vívott kétéves csatát.”

View this post on Instagram

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

“Sokak támogatása és szeretete segítette a küzdelemben. A családom és én nem lehetünk eléggé hálásak az MD Anderson Cancer Center orvosainak és ápolóinak a segítségért, csakúgy, mint a barátainak és szeretteinek, akik mellette voltak. Örökké emlékezni fogunk életére és szeretetére. Szükségem van egy kis időre, hogy a gyerekeimmel legyek, akik elvesztették az anyjukat, előre is bocsássatok meg, ha egy ideig nem hallotok felőlünk. De tudnotok kell, a következő hetekben, hónapokban, ahogy feldolgozzuk ezt, érezni fogom a felénk áradó szeretetet.”

Az amerikai színésznő, egykori modell 1985 óta űzte a színész szakmát, első filmje a Mischief – Első randi volt. Olyan filmekkel vált ismertté, mint az 1988-as Ikrek, az 1996-os Jerry Maguire – A nagy hátraarc és a Nekem 8, illetve az 1998-as Szentfazék, Eddie Murphy és Jeff Goldblum oldalán. Férje mellett feltűnt a 2000-ben bemutatott Háború a Földön című sci-fi–akciófilmben is, illetve a 2018-as Gotti című bűnügyi életrajzi drámában.


ForrásVariety

Friss

Star Wars: Thrawn-trilógia – Legendák – a legjobb történetek könyvajánló: Mindenki kedvenc Star Wars folytatása újra a boltokban!

Ezúttal kemény kötetes változatban jelent meg a Szukits gondozásában Timothy Zahn remekműve, a Thrawn-trilógia,...

Creed III kritika (Creed III, 2023) – Még mindig megvan benne a tűz

Talán kijelenthető, hogy eddig mindkét Creed film kiválóan vitte tovább a Rocky franchise örökségét,...

65 kritika (65, 2023) – Jurassic Parkban a helyzet változatlan

Tehát adott egy minimál karakteres túlélőfilm. Nem nagy ügy, vagyis lehetne az, mert ugye...

Hadik kritika (2023)

Képzeljük el, ahogy Rango, a kaméleon huszárruhát ölt, majd elkiáltja magát: „És most vágtatunk”....
Majer Judit
Majer Judit
Műfajtól függetlenül képes vagyok rajongani filmekért és sorozatokért, igyekszem bennük meglátni a jót, és szeretem őket részletekbe menően is elemezni. Objektív kritika nem létezik, de törekedni kell rá.

Hasonlóak

Vérszemet kapott Nicolas Cage, saját Drakula-filmet akar

Hamarosan Drakula grófként láthatjuk Nicolas Cage-et a Renfield című vidám thrillerben, amelyben a címszereplő (Nicholas Hoult), aki a...

„Hollywood mára elmerült önmaga kényeztetésében” – mondja a sikerrendező

Miközben a nagy stúdiók igyekeznek biztosra menni, és sok esetben használt ötletekből építkező sorozatokban,...

Így lett vírusvideó a gyilkos robot tánca

Elárvul egy kislány, Cady, ám nagynénje, Gemma szerencsére robotmérnök és feltaláló, ezért összeszerkeszt neki...