szombat, július 27, 2024

Trending

Hasonlóak

2022-ben jön a Jurassic World: Világuralom – már bőven a premier előtt díjat nyert

A filmen dolgozó Universal Pictures ugyanis kiérdemelte Production Guild of Great Britain kitüntetést a járvány alatt tanúsított kiemelkedő és biztonságosnak bizonyuló munkájával. A tavasszal bekövetkezett leállás után szinte elsőként tért vissza a stáb a forgatáshoz, ami nem kevés erőfeszítést és áldozatot igényelt: a forgatáson közel ezer ember vett rész, ehhez pedig nagyjából négyszázezer elvégzett tesztre volt szükség. A munkálatok megkönnyítése érdekében létrehoztak egy buborékot a stáb körül, így minimalizálva a fertőzésveszélyt. Ám a szigorú egészségügyi protokoll mellett is fertőződtek meg stábtagok, pláne, hogy némelyik jelenet kedvéért Máltára kellett költöztetni az egész csapatot.

Habár a forgatás már befejeződött és az utómunkák is hamarosan megkezdődnek, a nézőknek még sokat kell várniuk, ugyanis előreláthatólag legkorábban 2022 nyarára várható a film premierje.


Nagy Dóra
Nagy Dóra
Dóri vagyok, a magyar irodalom szerelmese, a kortárs magyar filmek és sorozatok lelkes nézője. Az irodalmat nemcsak olvasni, de művelni is szeretem, évek óta próbálkozom versekkel, novellákkal, regényekkel, tanulmányaim során pedig az utóbbi időben forgatókönyvvel is - ugyanis filmelméletet hallgatok a Pázmányon. Hiszek abban, hogy a kultúrát gondozni kell: olvasni és írni róla, de legfőképp csinálni. Ez utóbbiak miatt vagyok én itt.