hétfő, április 15, 2024
KezdőlapFilmElőzetesekMegérkezett az új Batman film első előzetese

Megérkezett az új Batman film első előzetese

-

Megjelent a Matt Reeves által írt és rendezett Batman film friss és ropogós előzetese. A sötét hangulatúra vett trailer központjában Rébusz (Paul Dano) áll, aki minden lehetséges módon, lehetőleg szörnyűségekkel, igyekszik provokálni a Robert Pattinson által megformált Batman-t és a Jeffrey Wright alakította Gordon felügyelőt. Az előzetesben látható először Pattinson a teljes denevér öltözetben. Emellett a Batmobilból és a Zoë Kravitz által életre keltett Macskanőből is kapunk egy kis aprócska ízelítőt. Az előzetes az akció jelenetektől sem mentes. Robert Pattinson Batman-je egy erőszakoskodó huligán péppé verésével jelzi, hogy milyen komolyan is gondolja a bűnözés elleni harcot.A direktor kiemelte, hogy a ’The Batman’ film, nem eredettörténet lesz, hanem a címszereplő megjelenése után években játszódik. Ebben az időszakban az olyan az ikonikus karakterek, mint Rébusz, a Macskanő, és a Pingvin (Colin Farrell), még életpályájuk kezdetén állnak. A történet középpontjában álló korrupciós szál kibogozása közben a Batman, egy sokkal bonyolultabb és mélyrehatóbb összeesküvésre bukkan, ami kapcsolatba hozható a híresen gazdag és tehetős Wayne családdal is.

A filmben a főbb szereplők mellett olyan tapasztalt nagyágyúk is szerepelnek, mint John Turturro, Peter Sarsgaard, Jayme Lawson és Andy Serkis. A világjárványra való tekintettel fel kellett függesztenie a film forgatását, ezért csak szeptember elején várható újra a folytatás. Reeves állításai szerint, eddig a film mindössze 25% -a készült el, így a késedelem miatt a hivatalos megjelenés dátuma 2021 októberére tolódott.

 

 

SourceVariety
Érsek Ádám
Érsek Ádám
Üdv a fedélzeten! A filmek világa már akkor elragadott, amikor még azt hittem, hogy a filmeket apró emberek csinálják élőben a televízióban. A film számomra egy lelki utazás, szenvedély és hivatás. Azért munkálkodom, hogy minél többekkel megosszam azokat a csodákat, amik a képernyőn nyújtózkodnak felém.
Hírdetés

KI NE HAGYD!

Mindent egy lapra kritika (Hustle, 2022 – Netflix): Saját magadat kell legyőznöd!

Nagy pozitív visszhangot kapott a gagyi és kevésbé gagyi vígjátékok királyának, Adam Sandlernek legújabb Netflix filmje, ami egyaránt kivívta a kritikusok és a nézők...