péntek, július 19, 2024

Trending

Hasonlóak

Közös sztorikkal köszöntik szülinapján Bödőcs Tibort a kollégái

Idén családi körben, a járványügyi szabályokat betartva tervezi megtartani december 11-i születésnapját Bödőcs Tibor. A humorista a jeles esemény kapcsán elárulta, milyen volt az eddigi legemlékezetesebb ünneplése, de kiderül az is, melyik kolléganője rajongott titkon a vászonnadrágba bújtatott sármőrért, mit tanácsolt Kiss Ádámnak a kocsi hátsó ülésén és kivel élt át majdnem katasztrofális kimenetelű balesetet.Bödőcs Tibor számára a gyerekkori, idilli születésnapi élményei a legkedvesebbek. A jelenlegi járványhelyzet miatt ugyan idén csak szűk családi körben ünnepel majd, de boldogan emlékszik vissza az önfeledt időkre. „Annyira vártam ezeket a jeles napokat. Mennyit készültünk az unokatestvéreimmel?! Kiviszörpös mulatság volt… Valószínűleg azért emlékszem csak ezekre a korai születésnapokra élesen. Mára már inkább a gyerekeim és a szüleim évfordulóit követem. Nagyon emlékezetesre sikerült a harmincadik születésnapom, amikor is egy céges rendezvényről derült ki, hogy fiktív, mert valójában a feleségem szervezett nekem meglepetésbulit” – mesélte nosztalgiázva Bödőcs, akiről a Comedy Central saját műsoraival emlékezik meg december 11-én.

„Az élet értelme és kertészeti tippek az első estem volt. A felvétel közben tűzriadó volt, de nem álltunk
le, mert azt mondták, hogy nem kell komolyan venni, mindig ezt csinálja a tűzjelző. A bemelegítő emberem és kedves barátom, Tóth Edu eközben a színpadon állt és nyomta a
szirénák vijjogása alatt is. A Böllérbalettet pedig egy zalai törzsi területen rögzítettük, ahol mindig van egy extra árnyalat, ami a hazai pálya előnye”
– mesélte a zalaegerszegi születésű humorista.

Bödőcs Tibor

Bödőcsnek egy időben az egyik nagyon kedves kolléganője, Ráskó Eszter teljesen a hatása alá került és megfogta őt Tibor karizmája is. „Tibor maga a vászonnadrágba bújtatott sárm és erény, a pimaszság borotvaéles eszű nagykövete, a kifacsart munkásosztály és az elcsigázott értelmiség prudens bálványa. A férfi, akinek suhanc lépteit és fokhagyma fenekét minden nő és férfi ámulattal vizslatja. Lehet, hogy most lett 38 éves, de már vagy 10 éve halhatatlan. Egészségére!” – köszöntötte kollégáját korábbi titkos imádója.

Kiss Ádám memóriája különösen éles, ha Bödőcsről van szó, ugyanis 15 éve kollégák, de legfőképp barátok az ünnepelttel. „Sosem felejtem, mit mondott nekem egyszer Tibike, egy sikertől zajos hakni után, egy kocsi hátsó ülésén: inkább szilvásgombóc legyél, mint nudli. Nem elnézést, nem ezt, hanem: a következő kúton megiszunk egy sört? Nem is, hanem Semjén Zsolt hangján énekelte a Despacitót svédül. Mindegy, lehet, hogy nem is ő volt” – emlékezett meg nevetve jó barátjáról a humorista.

Litkai Gergely is mindig szívesen gondol vissza a legendás időkre és az ünnepelttel közös megpróbáltatásaikra. „Egy alkalommal a búcsúszentlászlói Humor-Woodstock after party-ján szenvedtünk szekérbalesetet. Miközben vittek minket a szőlőbe, összedőlt a szekér és a lovak is elszabadultak. Olyan is előfordult, hogy Tibor majdnem eltörte az ujjam egy esernyővel, mikor egy zuhanykabinban próbált kibontani egy üveg vörösbort” – emlékezett Litkai, akinél még a Dumaszínház indulásakor Tibor ott is aludt, mivel nem ért volna már haza Zalába.

 December 11-én 21.00 órától Az élet értelme és kertészeti tippek, 22.00 órától Böllérbalett Bödőcs Tibor születésnapja alkalmából, a Comedy Central műsorán!


Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.