péntek, június 21, 2024

Trending

Hasonlóak

Idén újra megölheted a Hétfőt: Második Kill Monday Management tehetségkutató

Idén második alkalommal rendez tehetségkutatót a Kill Monday Management, kifejezetten a rock/metal közegből érkező kezdő zenekarok számára.

A Kill Monday Management tehetségkutatója már tavaly is nagyot ment, így nem is volt kérdés, hogy idén ismételten sor kerülhet rá. A 2022-es évadban is értékes nyereményekre számíthatnak a kezdő rock/metál zenekarok, melyek segítségével lehetőségük nyílik szintet lépni zenei karrierjükben. A pályázat feltételeit és a részletes programot itt lehet elérni. https://killmonday.hu/tehetsegkutato/

Ahogy tavaly, az idei műsornak is az Analog Music Hall ad otthont. 

A tehetségkutató mellett a Management harmadik születésnapját is ünnepli, a jeles alkalomból pedig egy vadonatúj honlappal is meglepték magukat. A weblap segítségével az érdeklődő metálosok átfogó képet kaphatnak a Kill Monday Management szolgáltatásairól.

A tavalyi vetélekdőt a Petricor zenekar nyerte, az ő legfrissebb klippjüket itt tudod megtekinteni:

Ivány Bence
Ivány Bence
Sziasztok, Bence vagyok! Gyermekkorom óta imádom a filmeket. Akkoriban élő műsorújság voltam. Betéve tudtam az egész heti tv műsort (csatorna, filmcím, játékidő, tartalom és főszereplők). Imádom a műveszeteket, mind a filmek és sorozatok, mind pedig a zene fontos szerepet játszanak az életemben. Ezek közül számos helyen volt szerencsém kipróbálni magam: Filmezés, zenélés, írás, média (szerkesztő asszisztens és riporter). Jelenleg a Filmsomnia mellett színészként dolgozom és egy Podcast-et is vezetek. Nagyon fontos számomra az objektivitás mércéje, ezért igyekszem mindig a lehető legobjektívebben közvetíteni a mondandóm. Ez persze nem könnyű, hiszen az a fránya szubjektív vélemény minden sarokból árgus szemekkel figyel és vár. Ezért mindig résen kell lennem és nem szabad elgyengülnöm, mert különben átveszi az irányítást.