szombat, július 13, 2024

Trending

Hasonlóak

Három ruha, magyar fogadalom, elrontott aláírás és boldog magyar esküvő

Ezekkel lehetne jellemezni Palvin Barbi és Dylan Sprouse (első) esküvőjét, amit egyelőre szűk körben, 115 vendéggel tartottak Magyarországon. Akik őszre tippelték a lagzit nem tévedtek sokat: a tervek szerint Barbara és Dylan Kaliforniában egy nagyobb lagzit fog majd tartani október környékén.

Mivel a külföldi sajtó is az esküvőről cikkez, ahol kivétel nélkül sok helyen említik a magyar hagyományokat/vidéket/beszédet és így tovább, ezért készítettünk egy összeállítást a Vogue cikke alapján.

– Szűk körben tervezték kimondani az igent, végül így is 115 fő érkezett.

– Dylan egy szeptemberi kempingezés során kérte meg Barbara kezét, ezután a menyasszony, a nővére Anita segítségével szervezte meg a lagzit.

– A ceremóniára egy időtlen és klasszikus ruhát szeretett volna Barbara, így esett a választás egy Vivienne Westwood darabra. A bulira egy rövidebb Philosophy di Lorenzo Serafini darabot viselt, míg a menyecskeruha a magyar Mero divatház alkotása volt, ami egyszerre kényelmes, édes és szexi.

– Abban az albertirsai templomban volt a templomi esküvő, ahol a Palvin szülők 34 évvel ezelőtt házasodtak; a lagzit és a polgári szertartást pedig a Harlekin birtokon tartották.

– Dylan szavaival élve: „Ittunk néhány pálinkát, hallgattunk tradicionális magyar zenét és esküvői játékokat is játszottunk – ha többet szeretnél tudni, ott kellett volna lenned!”

– A vőlegény egyébként nagyon ideges volt, mert magyarul kellett beszélnie a templomban.

– A menyasszony a Barbara Sprouse helyett véletlen Palvinként írta alá a kivonatot, de mint mondta „Nem is ő lett volna”…

– Első táncukhoz A vándorló palota egyik zenéjét választották.

Forrás: Vogue

Horváth Móni
Horváth Móni
Szia, Móni vagyok! Az Aladdint làttam először moziban és ez, valamint hogy 5 éves korom óta nagy Star Wars rajongó vagyok, biztosan megalapozta a filmek iránti rajongàsomat. Szeretem, hogy női szemmel nézve sokszor eltèr a véleményem 1-1 film esetében és ezt nem is rejtem véka alà.