péntek, április 19, 2024

Trending

Hasonlóak

Bontonfilm – DVD és Blu-ray megjelenések: 2018 Április

Áprilisban mindenkit Vár a dzsungel: Jumanji világa ezúttal játékkonzol alakját öltve szippant magába négy középiskolást, akik az általuk választott avatárokká (Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan és Jack Black) változnak. A film Blu-ray 3D + Blu-ray és limitált, fémdobozos kiadvány formájában is érkezik. A Tökéletes hangulatra vágyóknak a Bellák legújabb kalandját, a DVD-n és BD-n megjelenő 3. részt ajánljuk, de érkezik egy háromfilmes díszdoboz is, amely DVD-n tartalmazza a trilógiát. Jön a mesehősök egyik legaranyosabb-bika: Ferdinánd is, akinek bájos történetét minden korosztály egyformán élvezheti, a DVD-n és Blu-rayen érkező Kísértettörténetet (az Oscar-díjas Casey Affleck és Rooney Mara főszereplésével) pedig a meditatív filmek kedvelőinek ajánljuk. Alfred Hitchcock klasszikusa, a Madarak gyönyörű fémdobozos kiadvány formájában is megjelenik, akárcsak az Apám nevében, amelyben a többszörös Oscar-díjas Daniel Day-Lewis nyújt elsöprő erejű alakítást – a valós eseményeken alapuló, lebilincselő alkotás egy ember 15 évig tartó, igazságért vívott küzdelmét mutatja be. Digibook formájában érkezik a Vörös zsaru, a Terminátor 2. – Az ítélet napja és a Total Recall – Emlékmás. Korábban megkezdett, 1990 Ft-os ajánlott fogyasztói árú Blu-rayek közül pedig megjelenik A szállítmány, a Rohanás, a Hancock, a Randiguru, A boldogító talán, a Taxisofőr, a Sorsjegyesek, a Michael Jackson – This is It és A csúf igazság.

SC gyűjtemény 8-10. (Blu-ray – Digibook) /Vörös zsaru, Total Recall – Emlékmás, Terminátor 2: Az ítélet napja/ – Megjelenés: 2018. 04. 13.

Jumanji – Vár a dzsungel (DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray, Steelbook, 4K UHD) – Megjelenés: 2018. 04. 27.

Jumanji világa ezúttal játékkonzol alakját öltve szippant magába négy középiskolást, akik az általuk választott avatárokká változnak: a kocka Spencerből izomagyú kalandor (Dwayne Johnson – Halálos iramban 8.) lesz, az élsportoló Fridge-ből mélynövésű zoológus (Kevin Hart – Központi hírszerzés) válik, a nagymenő, bombázó csaj, Bethany egy középkorú, pocakos professzor (Jack Black – Rocksuli) testében tér magához, a könyvmoly Martha pedig vagány harcosnővé (Karen Gillan – Ki vagy, Doki?-sorozat) alakul. A csapat hamar rájön, hogy ezen a pályán bizony óriási a tét: csak akkor juthatnak vissza a valódi világba, ha legyőzik a játékot, ez pedig életük legnagyobb kalandja lesz, amibe, ha belebuknak, örökre Jumanjiban ragadnak.

Tökéletes hang 3. (DVD, Blu-ray, Díszdoboz) – Megjelenés: 2018. 04. 27.

Az előző két részben megkedvelt Bellák a világbajnokság megnyerése után lediplomáztak és kiléptek a nagybetűs életbe, ahol kénytelenek megtapasztalni, hogy az énektudás még nem jelent biztos állást. Amikor lehetőségük adódik, hogy tengerentúli turnéra induljanak, egy pillanatig sem haboznak: a csodás csajok ismét összegyűlnek, hogy együtt énekeljenek és szokásuk szerint kétes kimenetelű döntéseket hozzanak.  

Ferdinánd (DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2018. 04. 27.

A Jégkorszak és a Rio alkotóitól érkezik a mesehősök egyik legaranyosabb-bika: Ferdinánd! A Munro Leaf népszerű gyerekkönyve alapján készült, Oscar®-díjra jelölt* bájos film arra tanít: (szarvas)hibát követsz el, ha a külső alapján ítélsz! Ferdinánd hatalmasra nőtt bika, aki méretéhez képest is óriási szívvel bír. Miután egy félreértés miatt elkerül biztonságos és barátságos otthonából, a jámbor állat összefog néhány különc szerzettel – egy kerge kecske és egy bohókás süntrió is mellé szegődik – hogy kalandos úton újra hazataláljon.

Kísértettörténet (DVD, Blu-ray) – Megjelenés: 2018. 04. 27.

Az Oscar®-díjas* Casey Affleck (Hideg nyomon, A régi város) és Rooney Mara (A tetovált lány, Carol) fiatal párt alakítanak a filmben, akiket egy tragédia elválaszt egymástól, az elhunyt férfi azonban szellemként visszatér külvárosi otthonába egykori kedveséhez. Felejthetetlen, meditatív történet gyászról és szeretetről… a Kísértettörténet lehengerlő és különleges élményt nyújt, mely a stáblista vége után is még jó darabig a nézővel marad.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/