csütörtök, május 23, 2024

Trending

Hasonlóak

Blu-ray bemutató: Tomb Raider [Limitált, fémdobozos változat]

Partner oldalunk, a Filmgyűjtés ezennel a Pro Video gondozásában megjelent, Tomb Raider című videojáték alapján készült feldolgozásának limitált, fémdobozos kiadványát mutatja be nektek.

Leírás

A kötöttségektől menekülő Lara Croft (Alicia Vikander) a mai napig nem hajlandó elfogadni, hogy kalandor édesapja évekkel ezelőtt eltűnt. Mindenét arra teszi fel, hogy megoldja az apja halálát övező rejtélyeket, ebben pedig nem támaszkodhat másra, csupán éles eszére, eltökéltségére és kitartására. És még így is túl kell lépnie a saját határait ahhoz, hogy veszélyekkel teli útján azzá válhasson, amire mindig is rendeltetett.

Rövid kritikánk a filmről

Alicia Vikander sokkal jobb választás a feltámasztott karakterhez, mint Angelina Jolie volt, ugyanis egy nüanszoltabb figurán a hangsúly, aki most válik a címadó „sírrablóvá”, és a kaland, az erőszak és a veszély még nem tette gyakorlatilag érzéketlenné. Néhány momentumban kifejezetten áttetszik a sallangból, és felfedezhető a jellemfejlődés íve. Walton Goggins a könyörtelenül elkötelezett Vogel szerepére remek választás, de a film nem hagyja eléggé kibontakozni, így nem válik emlékezetessé, és annyira utálni sem lehet, mint ami az eredeti szándék lehetett. [Teljes kritika]

Egyéb információk

Stúdió: Warner Bros.
Játékidő: 118 perc
Gyártási év: 2018
Hangokmagyar – 5.1 (DD), angol – Dolby Atmos – TrueHD, angol – 5.1 (DD), lengyel – 5.1 (DD), cseh – 5.1 (DD), orosz – 5.1 (DD), török – 5.1 (DD), thai – 5.1 (DD), mandarin – 5.1 (DD)
Feliratokmagyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, észt, héber, horvát, izlandi, kantoni, kínai, koreai, lett, litván, orosz, portugál, román, szlovén, thai, török
Képformátum : 2.40:1 (16:9)
Korhatár: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Extrák

  • LARA CROFT: EGY IKON EVOLÚCIÓJA – Fedezd fel a TOMB RAIDER formabontó világát a videojátékoktól a filmekig, és tudd meg, hogy vált Lara Croft minden idők egyik legnépszerűbb és legsikeresebb női karakterévé!
  • CROFT KIKÉPZÉSE – Kísérd le az edzőterembe az Oscar®-díjas* Alicia Vikandert, ahol felkészült arra, hogy karrierjének egyik legnagyobb fizikai kihívásaként Lara Crofttá változzon.
  • TOMB RAIDER FELFEDEZVE – A szereplők és az alkotók arról mesélnek, hogy milyen kihívásokkal – és izgalmakkal – járt bemutatni Lara Croft kalandjait egy új generációnak.
  • A ZUHATAG-JELENET FORGATÁSA – Csatlakozz Roar Uthaug rendezőhöz, ahogy a stábtagokkal közösen elmeséli, hogy készült a film legizgalmasabb akciójelenete!

Ha tetszett a cikkünk akkor lájkold a Filmsomnia, valamint a FilmgyűjtésFacebook oldalát és Youtube csatornáját.