szombat, május 18, 2024

Trending

Hasonlóak

Blu-Ray bemutató: Ready Player One [Limitált, fémdobozos változat]

A Filmgyűjtés legfrissebb videójában Steven Spielberg nosztalgia bombájának limitált, fémdobozos Blu-ray kiadásával ismerkedhettek meg közelebbről, ami idehaza a Pro Video forgalmazásaban jelent meg. A videóban viszont a Filmarena által kiadott 3 lemezes kiadványt vehetitek szemügyre, ami egy UHD disc-et is tartalmaz a 2 és 3D-s Blu-ray mellett.

Leírás

Steven Spielberg rendező sci-fi akciófilmje 2045-be, egy összeomlás szélén táncoló világba kalauzol el minket. Menedéket csupán az OASIS nyújt, ez a lélegzetelállító virtuális birodalom, melyet a briliáns James Halliday hozott létre. Mikor az excentrikus feltaláló meghal, hatalmas vagyonát arra hagyja, aki megtalálja azt a digitális húsvéti tojást, melyet az OASIS mélyén rejtett el. A vadászatba becsatlakozik a fiatal Wade Watts is, aki hamarosan egy nyaktörő sebességgel száguldó, a valóságot a képzelettel összemosó kaland közepén találja magát, amely tele van rejtéllyel, kihívással és veszéllyel.

Rövid kritikánk a filmről

A Ready Player One egy biztos kézzel rendezett bombasztikus akciófilm, tele popkulturális utalásokkal, izgalmas jelenetekkel és Spielberg már védjegyeként szolgáló szentimentalitásával, és bár a karakterfejlődés és a jellemek kidolgozottsága bőven hagy kívánnivalót maga után, mégis egy őszintén és tisztán szórakoztató mű született.

Egyéb információk

Stúdió: Warner Bros.
Játékidő: 138 perc
Gyártási év: 2018
Hangok: magyar – 5.1 (DD), angol – DTS-HD-MA 5.1, angol – 5.1 (DD), német – DTS-HD-MA 5.1, francia – 5.1 (DD), spanyol – 5.1 (DD), lengyel – 5.1 (DD), cseh – 5.1 (DD), orosz – 5.1 (DD), török – 5.1 (DD), portugál – 5.1 (DD)
Feliratokmagyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, francia, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel, lett, litván, német, orosz, portugál, román, spanyol, szlovén, török
Képformátum:2.40:1 (16:9)
Korhatár:: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

Extrák

  • Steven Spielberg és a szereplők segítségével fedezz fel több mint 90 percnyi exkluzív extrát tele meglepetésekkel és nosztalgiával, és tudd meg, hogy sikerült megvalósítani a lehetetlent!

Ha tetszett a cikkünk akkor lájkold a Filmsomnia, valamint a Filmgyűjtés Facebook oldalát és Youtube csatornáját.Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/