fbpx
-3.1 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Zoe Saldana számára már véget is ért az Avatar 2-3 forgatása

Zoe Saldana számára már véget is ért az Avatar 2-3 forgatása

Közel 10 évvel az első Avatar után – ami minden idők legtöbb bevétellel rendelkező filmje lett 2.7 milliárd dollárral -, megkezdődött a folytatás(ok) forgatása. James Cameron 5 részesre tervezett franchise-a jelen pillanatban a 2. és 3. epizód forgatásánál jár, melyeket költséghatékonysági okok miatt egyszerre vesznek fel. Azt már egy ideje tudhatjuk, hogy a folytatásokra – természetesen – visszatérnek majd az első film főbb karakterei. Így újra találkozhatunk majd Jake Sully-val (Sam Worthington), Dr. Grace Augustin-nel (Sigourney Weaver), Miley Quaritch-el (Stephen Lang) és Neytiri-vel (Zoe Saldana) is. A jeleneg zajló CineEurope nevű rendezvény alkalmából James Cameron elmesélte a rajongóknak, hogy jelenleg a forgatás 130. napjánál járnak, aminek nagy részét eddig a motion capture felvételek tették ki. Ezután azt is megosztotta a jelenlévőkkel, hogy a Neytiri-t alakító Zoe Saldana már végzett jeleneteinek felvételével, így számára lezárult az Avatar 2-3 forgatása.

A folytatások elsősorban Jake és Neytiri gyermekeire fog majd koncentrálni, de emellett egy egészen új, víz alatti faj is fontos szereplője lesz azoknak. A faj egyik vezetőjét pedig nem más, mint az Oscar-díjas Kate Winslet fogja alakítani, aki a Titanic óta most először dolgozik együtt Cameronnal. A saját magát, a világ királyának tituláló rendező azt az érdekességet is elárulta, hogy a víz alatti jeleneteket valóban a víz alatt forgatják és, hogy Kate Winslet annyira komolyan veszi a felkészülést, hogy már közel 7 percig is visszatudja tartani a lélegzetét, ami az eddigi felvételek során igen hasznosnak bizonyult.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB