fbpx
-3.6 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Woody Harrelsonnak csak a Venom folytatásában lesz nagyobb szerepe

Woody Harrelsonnak csak a Venom folytatásában lesz nagyobb szerepe

A Venom forgatása már véget ért és az utómunkálatok is szépen haladnak, azonban Woody Harrelson szerepét a mai napig titok fedi. A híresztelések szerint már a film korai fázisában szerepelt a címszereplő egyik legnagyobb ellensége Mészárszék, akkor a rajongók még azt hitték, hogy a karaktert Riz Ahmed fogja életre kelteni, de amikor kiderült, hogy a színész egy Carlton Drake nevű tudóst játszik, vakvágányra futottak. Aztán a Sony leszerződtette Woody Harrelson-t egy eddig meg nem nevezett szerepre és a rajongók egyből hozzákapcsolták a sorozatgyilkosból lett szimbionta alakját. Ezt egyelőre a stúdió nem erősítette meg, de cáfolni sem cáfolta. Az viszont már biztosra vehető, hogy Harrelson fontos szerepet fog játszani, de csak a folytatásban. Ezt maga a színész erősítette meg:

Csak egy kis jelenésem van ebben a filmben, de a következőben már nagyobb szerepem lesz.

A tesztvetítésekről érkeztek olyan pletykák miszerint Harrelson csak a film végén bukkan fel Cletus Kasady-ként, amikor is egy kis darab szimbionta rakapcsolódik és Mészárszékké változik. De ezt tényleg érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen koránt sem biztos, hogy igaz, sőt az sem biztos még, hogy Woody Harrelson valóban Kasady-t alakítaná. Arra viszont, hogy erről megbizonyosodhassunk még várnunk kell, a Venom bemutatója ugyanis csak októberben lesz.


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB