fbpx
1.3 C
Budapest
kedd, január 26, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Woody Harrelson alakíthatja Vérontót a Venom filmben

Woody Harrelson alakíthatja Vérontót a Venom filmben

Azt már rég óta tudjuk, hogy a Sony Pókember-mentes Pókember univerzuma az év végén bemutatásra kerülő Venom című filmmel veszi kezdetét. A történetről egyelőre azonban nem sokat tudni, de a Deadpool sikere után ez a film is korhatáros lesz, ami passzol a Venom képregények világához. A főszereplő Tom Hardy-n kívül olyan sztárok is szerepet kaptak a képregény adaptációban, mint az Oscar-díjas Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate, Woody Harrelson és Tom Holland, aki Pókember gyúnya nélkül, Peter Parker-ként fog cameozni egyet. Az antagonista szerepét Riz Ahmed játsza majd, akiről sokáig az a hír járta, hogy ő alakíthatja Venom egyik legismertebb ellenfelét, Vérontót. Időközben, azonban kiderült, hogy egy Dr. Carlton Drake nevű karakter bőrébe bújik majd bele.

Ezek után minden szem Woody Harrelsonra szegeződött, akiről még mindig nem tudni kit fog játszani a filmben. A Bleeding Cool forrásai szerint ez nem véletlen, ugyanis Harrelson lehet  a Vérontó. Ha ez így is van, akkor nem sok szerepe lesz majd a filmben, hiszen a színész viszonylag későn csatlakozott a forgatáshoz, ami pedig már be is fejeződött. Ezért inkább a tervezett folytatáshoz, egyfajta felvezetésként lehet csak jelen a filmben. Mindenesetre igazán érdekes és örömteli választás lenne, ha végül valóban ő alakíthatná ezt az elvetemült karaktert.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB