fbpx
9.3 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Will Smith szívesen benne lenne egy szóló Deadshot filmben

Will Smith szívesen benne lenne egy szóló Deadshot filmben

A 2016-ben bemutatott Suicide Squad – Öngyilkos osztag című DC adaptáció nem teljesen úgy sült el, ahogy azt a stúdió és a készítők gondolták. Habár a film a DC univerzumának egyik legsikeresebb darabja lett, 723 millió dolláros bevételével, ennek ellenére a kritikusok és a nézők java része a földbe döngölte az alkotást. Egyesek addig is elmerészkedek, hogy az utóbbi évek legrosszabb, nagy költségvetésű stúdió filmjének titulálják a David Ayer rendezésében készült “hős” mozit. Ami valljuk be némiképp túlzás… A sok negatív kritika mellett, azért néhány dicséret is elhangzott, ami elsősorban a Harley Quinn-t megformáló Margot Robbie-nak és a Deadshot-ot életre keltő Will Smith-nek szóltak. A Warner pedig kapva kapott az alkalmon és három filmbe gyorsan bele is tették Joker őrült barátnőjét. De nem csak Harley Quinn-nel vannak tervei a stúdiónak, olyan híresztelések is szárnyra kaptak, miszerint Deadshot is szóló mozit kaphat. A karaktert alakító Will Smith erre az alábbiakat reagálta egy friss interjúban:

Remélem, hogy tényleg összejön. Szerettem eljátszani Deadshot karakterét, tényleg nagyon élveztem. Hallottam, hogy tervben van a stúdiónál, szóval, ha valami jó ötlettel állnak elő én biztosan benne lennék. Ugyanis imádom Deadshot-ot!

Smith ezzel ugyan nem árult el nagy titkot, de az legalább megnyugtató, hogy érdeklődik a film iránt, mivel tényleg ő volt a Suicide Squad egyik erőssége és nagyon jól is állt neki ez a szerep. De, ha a szóló film nem jönne össze, akkor sem leszünk elkeseredve, mert a Suicide Squad 2-ben biztosan találkozunk majd még vele.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB