fbpx
15.1 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek Wesley Snipes szerint több Penge projekt is tervben van

Wesley Snipes szerint több Penge projekt is tervben van

Épp idén augusztusban ünnepelte 20. évfordulóját, az első igazán sikeres Marvel képregény adaptáció, a Penge. Ez pedig remek alkalmat szolgáltatott a címszereplőt alakító Wesley Snipes-nak ahhoz, hogy a “Penge univerzum” további sorsáról és terveiről meséljen. Tette ezt legutóbb a VICE magazin újságíróinak, akiknek az alábbiakat mesélte:

Rengeteg tárgyalás folyik jelenleg is ezzel kapcsolatban, és nagyon örülünk, hogy az emberek továbbra is ennyire lelkesek és nyitottak azzal kapcsolatban, hogy valami újat lássanak ebből a világból. Két tökéletesen illeszkedő projektet is sikerült megálmodnunk, amelyek véleményem szerint csak egy szempontból lehetnek problémásak: A közönség nem tudná eldönteni, melyiket szeresse jobban.

A Marvel fejesei és a csapatom az elmúlt két évben nagyon sokat beszélgettek. És meg kell, hogy mondjam mindenki benne van a buliban. De a Marvel-nek saját biznisze van [utalva ezzel az MCU] előbb azzal kell foglalkozniuk és még ki kell találniuk, hogyan lehetne a világukba beleilleszteni Pengét.

– mondta Snipes, majd hozzá tette azt is, hogy:

Amikor legközelebb láttok valamit a Penge univerzumból, ne feledjétek el, hogy amit korábban csináltunk, csupán gyerekjáték ahhoz képest, mint amire most készülünk.

Hogy a színész pontosan mire célozhatott az nagyon ködös egyelőre. Elképzelhető, hogy két teljesen különálló ötletről van szó, amik közül majd egyet kiválaszt a Marvel, ugyanakkor az is könnyen megeshet, hogy a Penge 4. és 5. részére célzott Snipes. Ahogy az is kérdéses, hogy a karakter a Bosszúállók által vezetett mozis univerzumhoz, vagy a jóval kisebb TV-s, esetleg Netflix-es világhoz csatlakozhat majd. Ha tippelünk kéne, az utóbbira voksolnánk, de szó se róla izgalmas lenne Snipes-ot a Bosszúállók mellett harcolni látni.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB